2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم وجود داره تو این دنیا یعنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه سر هیچی یهو گفت نمیخوام یه روز اومد با نقشه طلا ها رو ازم گرفت و از فرداش جوابمو نداد شای ...

خودت بخاطر طلاقت با یه ادم سطح پایین فرهنگی ازدواج کردی اینم نتیجش

اون سه ماه هم از این رفتارا داشته چشم پوشی کردی گفتی بعد ازدواج درست میشه

قدر خودتو بدون عزیزم بخدا تو هیچ ایرادی نداری چون طلاق گرفته بودی

خب برو شناسنامه اتو پاک کن دیگه کسی نمیدونه عقد کردی قبلا از اونورم خب عقد نکن خطبه بخونین یکسال همو بشناسین بعد 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بنظرم فکر خودت باعث میشه که همچین آدمایی رو جذب کنی رو اعتماد به نفس و عزت نفست زیاد کار کن ببین تهش اینه که هیچوقت ازدواج نکنی ترسناک تر از یه زندگی عذاب آور و بودن با مردایی که فقط اسم مرد دارن بدتر نیست واسه انتخابات هم  زیاد سخت بگیر 

عزیزم سه ماه واقعن برا شناخت و عقد واقعن کمه ، دو سال نامزد بودم بعد عروسی گرفتم الان ۶ سال ازدواج کردم هنوزم میگم شوهرمو نمی‌شناسم ، سه ماه فقط با حرفاش فهمیدی آدم خوبیه ک بهش جواب مثبت دادی

همه اینا دروغه که آدما تقاص پس میدن و کارما هست نه اصلا این دنیا هر کی هر کیه خدا هم کاملا بی عدالت ...

من فکرمیکنم مشکلاتت بخاطر ساده بودن خودته

چراباید از حقت میگذشتی که یه نفر باهات بمونه؟

چرا ارزش خودت رو پایین میاری؟پس عزت نفست چی میشه دختر؟مردا دنبال کسی هستن که سخت به دست بیاد نه کسی که التماس شون رو میکنه

درسته آدمای خوبی سرراهت قرارنگرفتن

اما قرار نیست ما هراشتباهی بکنیم بعد منتظرانتقام الهی باشیم

اشتباهاتت رو بشناس و دیگه تکرارشون نکن

اینقدر زود به کسی اعتماد نکن اونم توی بحث ازدواج که خیلی حیاتی هست.بیشتر وقت صرف شناخت طرف مقابلت بکن

باسیاست باش.ان شاءالله کسی که لیاقتت رو داره وارد زندگیت میشه

نقطه ضعفت چی بود که اونو فهمیده بخاطر اون ولت کرده؟یکم واضح تر توضیح بده ببینیم چیشده اصلا دلیل طلاق ...

نقطه ضعفم طلاق اولم بود فهمید از طلاق دوباره میترسم 

نمیدونم دلیلش چیه