2777
2789
عنوان

کاش یه ذره خوشگل بودم

2314 بازدید | 191 پست

گفتم درس بخونم دکتر بشم دستم بره تو جیب خودم هنوز از بابام پول میگیرم هی منت میذاره سرم گفتم عاشق بشم ازم سو ایتفاده کرد بعدش خودشو کشت از یکی دیگه خوشم اومد چون قلبم شکسته بود همه جوره اجازه دادم هرجوری میخواس باهام رفتار کرد بعدش گذاشت رفت ازش بیماری مقاربتیم گرفتم میگم بهم میگفتی لاقل گردن نمیگیره به خدا راضیم نیاز جنسیشم برطرف کنم پولم بدم بهش هر کاری میخواد بکنم ولی چرا این پسرا نمی مونن باهام کجای کارو اشتباه کردم من که تموم هزینه هارو پول کافه رو همه چیو میدم رابطه ام میخوان قبول میکنم پس چرا نمی مونن باهام ینی انقد زشتم؟ بد اخلاقیم نمی کنم غرم نمی زنم خیانتم بکنه راضیم دیگه چقد سطح توقعمو بیارم پایین تا یکی باهام بمونه؟ 

الان به اقا پیام دادم میگن لاقل میگفتی مریضی میگی دوس داری بلاکت کنم؟ پیام نده میگم خب باهم رابطه داشتیم میگه یادم نمیاد 

چون اجازه دادی همه فکر کنن یه دختر احمقی که برای خودت ارزش قائل نیستی

نمیدونم چند سالته و چیکارا کردی و نکردی تو زندگیت ولی یه روز میفهمی بزرگترین اشتباهت محتاج بودن به دیگرانه

یکی سر پا موند و رسید:)

موندن کنار یه پسر به چه قیمتی؟

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زشت نیستی 

ارزش خودتو نمیدونی 

درضمن پسرا دختری که راحت خودشو در اختیار همه میذاره تفم نمیندازن روش 

یکم به خودت بیا 

ارزش قائل باش برا خودت 

دور رابطه ج با نامحرمو تموم کن چقدر راحتی جدا

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

پیشش خوشحالم

دنبال خوشحالی از بیرون نباش با خودت خوشحال باش 

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

دختر یعنی پاک 

گل 

چرا واقعا ؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋