راستش من هفت هشت ماه پیش واسطه فرستادم خواستگاری یه دختری از اقوام ولی مادردختره با حرفاش دلم رو شکوند همین که این حرفا رو زد میشه دختر داییم به مادرم گفت که این زن واس چیشه بزار تا دو سه سال دیگه یکی و واسش درست کن بچه شدی به حرف این گوش کردی و اومدی خواستگاریش دخترم میخواد بخونه واس معلمی و اگه قبول شد یه سه چهار سالی کار کنه و ماشین بخره و جهیزیه بخره و خونه و... بعدشم با همکاری از خودش ازدواج کنه منم دلم شکست شاید بگید من آدم علاف بیکاری بودم که حتما اینطور گفته یا اونا خیلی شرایطشون از ما بهتره ولی نبخدا توی این یک سال رفتم و استاد کار یه کار فنی شدم و قراره خدا بخواد یه جای خوب هم استخدام بشم . به لحاظ چهره هیکل و... خوبم ورزش میکنم حرفه ای اینا رو میگم که بدونید نقصی نداشتم ولی چون اون موقع یخورده دستم خالی بود اینطور بام برخورد کرد . حالا قضیه از این قراره که با خبر که شده من قراره برم و استخدام بشم زنگ میزنه و احوال پرسی میکنه آخه من همین قسمت که قراره برم و جور شده قرار بود یک سال و خورده ای پیش برم و همین خانم که شده بود با خبر خیلی چراغ سبز نشون میداد و احترام به من میزاشت و احوالم رو میگرفت ولی یه مشکل پیش اومد که کنسل شد و بعد کنسلی ایشونم رفتارش به کل عوض شد و منم طی این یکسال و نیم رفتم و یک کار فنی با درآمد خوب یاد گرفتم و الانم خدا بخواد داره این کارمم جور میشه و شناخت کافی ازش دارم میدونم که میاد سمتمون و این سری خیلی جدی تر یه چیز بگید با اینکه به دختره علاقه دارم بیخیال شم اصلا وصلت با اینا درسته آدم انقد خود خواه دوست داشتم همون سری اول سر بگیره ولی دلسردم کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۲۳سال برای ازدواج پسر زود هستدرثانی معیار زیبایی و اندام و... درزنها چندبییین برابر مردها مهم هست اص ...
خب همه که مثل هم نیستن والا چون دخترای امروز انقدر پر توقع هستن من خودم دیگه در نظر دارم یه دختر از خونواده ضعیف بگیرم و جهیزیه اش رو هم خودم بدم فقط مثل دخترای الان تو خالی و مغرور و پر ادعا نباشه
عزیزم معیار سن ازدواج من و شما تعیین نمیکنیم ..هرکسی که خودش صلاح بدونه میتونه برای ازدواج اقدام ...
والا قرار نیست که همه چیز فراهم باشه و خانم بیاد سر خونه زندگی بخدا اینجور لذتی نداره واس خانم بنظرم چیزی که دو طرف کنار هم با تلاش هم ،تلاش منظورم این نیست خانم کار کنه همین که کنار همسرش باشه و پس انداز کنه به دست بیارن خیلی زندگی شیرین تره من نمیدونم خود دخترا تو ۲۳ سالگی چی دارن که انتظار دارن منی که دو سال خدمتم رفتم باید داشته باشم
اصلا متوجه حرفم نشديحتما نمونشو ديدم كه ميگمبچه هاي يه دامادو ادم حساب نميكنن در حالي كه نوه خودشونه ...
میدونم که دلسوزی کردی ولی میدونی خونواده اونا مخصوصا مادرش اول اومد چراغ سبز نشون داد بعدش که کارم جور نشد پسم زد و حرف شمارم قبول دارم دوست ندارم فردا روزی بگه پاشنه در خونمون رو درآوردی میدونم که مادرش باز میاد سمتمون
وقتی شرایطش نیست خودش حفظ کنه بهتره تااینکه یکی دیگه روهم بدبخت کنهادمی که نتونه خودش نگه داره پس ...
چه ربطی داره والا انقدر که الان دخترا با پسرا ان پسرا نیستن چرا بدبخت بشم شما منو با پنجاه شصت سالگی پدرت و دست آورده هاش مقایسه نکن پدرای ما مثل آب خوردن میتونستن تو زمان خودشون بهترین ماشین اون دوره رو بخرن بهترین خونه ها زمین ولی الان اینجور نیست خوبه آدم یکم هم درک داشته باشه درک داشتن یعنی چی یعنی خودت رو جای طرف بزاری و بعد بسنجید
چه ربطی داره والا انقدر که الان دخترا با پسرا ان پسرا نیستن چرا بدبخت بشم شما منو با پنجاه شصت سالگی ...
اگه نظر منو میخوای شما فعلا ازدواج نکن بزار کامل با شکست عشقی خوردی که کنار بیای و طی این سال ها سعی کن کارت راه بیفته 27سالگی اینا ازدواج کن من یه سال از تو کوچیک ترم میخوام بزارم قشنگ اون پسر از ذهنم پاک بشه ارشدمو بگیرم شاید دوباره کنکور بدم پرستاری قبول بشم رفتم سرکار حدودا 30سالگی اینا ازدواج کنم یا اصلا کلا مجرد بمونم تو که پسری ترس از بالا رفتن سنت برای حاملگیم نداری عجله نکن اصلا برای ازدواجت
چقدر گناه کردن در نظرتون بی اهمیته !!!اتفاقا بزرگترین دلیل انجام هر کاریمون باید این باشه که به گناه ...
اره همه بدن شما خوبی! هزاران نفرو میتونم برات بیارم که صرفا به خاطر گناه نکردن اومدن زن گرفتن بعدرفتن دوست دختر گرفتن و خیانت کردن! آدم فقط برا کمر به پایینش نباید ازدواج کنه دوست عزیز