2777
2789
عنوان

پسر هستم دوست دارم ازدواج کنم و پام به گناه نکشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 73 پست
کامنت اولتون نگاه کنین متوجه میشین کی شلوغش کردهاومدین با توپ پر که توقع دخترا بالاس...خودتون چرا ش ...

عزیزم من لزوما منظورم به شما نبود و نظرمو گفتم ... چون با دلیل و استدلال جواب تون دادم بهتون برخورده باید مثل خودتون برخورد میکردم گمونم 

وقتی شرایطش نیست خودش حفظ کنه بهتره تااینکه یکی دیگه روهم بدبخت کنهادمی که نتونه خودش نگه داره پس ...

از کجا میدونین قراره دختری رو بد بخت کنه؟ 😂

چه جالب ... هم معیار ازدواج سن ازدواج شما تعیین میکنین و  هم ضامن خوشبختی و بدبختی دیگران .

چون مجرد هستید و کم سن من با شما کاری ندارم به هر حال در زمینه ازدواج بی تجربه این و خام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳سال برای ازدواج پسر زود هستدرثانی معیار زیبایی و اندام و... درزنها چندبییین برابر مردها مهم هست اص ...

خب همه که مثل هم نیستن والا چون دخترای امروز انقدر پر توقع هستن من خودم دیگه در نظر دارم یه دختر از خونواده ضعیف بگیرم و جهیزیه اش رو هم خودم بدم فقط مثل دخترای الان تو خالی و مغرور و پر ادعا نباشه 

عزیزم معیار سن ازدواج من و شما تعیین نمی‌کنیم ..‌هرکسی که خودش صلاح بدونه می‌تونه برای ازدواج اقدام ...

والا قرار نیست که همه چیز فراهم باشه و خانم بیاد سر خونه زندگی بخدا اینجور لذتی نداره واس خانم بنظرم چیزی که دو طرف کنار هم با تلاش هم ،تلاش منظورم این نیست خانم کار کنه همین که کنار همسرش باشه و پس انداز کنه به دست بیارن خیلی زندگی شیرین تره من نمیدونم خود دخترا تو ۲۳ سالگی چی دارن که انتظار دارن منی که دو سال خدمتم رفتم باید داشته باشم

شما هم دنبال لقمه آماده اید همه که یک شبه میلیاردر نشدن

انگار من میگم باید میلیاردر باشه 

در حد معمول باید بتونی ی خانواده رو اداره کنی

تا دیروز داشت واسه عشق س سالش گریه زاری میکرد حالا این وسطا نمیدونم چطوری خواستگاری هم رفته با ۲۳ سال سن

برو بزرگ شو بعد اسم زن و خانواده رو بیار

انگار من میگم باید میلیاردر باشه در حد معمول باید بتونی ی خانواده رو اداره کنیتا دیروز داشت واسه عشق ...

شمام طرز فکرتو درست کنی بد نیست شما از اونایی که مردا رو غول چراغ جادو میدونید و خودتون رو خیلی نرم و ظریف چرا نتونم در حد معمولی باشم 

شما فکر کردی تا این حد حقیرم من

اصلا متوجه حرفم نشدي

حتما نمونشو ديدم كه ميگم

بچه هاي يه دامادو ادم حساب نميكنن در حالي كه نوه خودشونه

از ديد احتمالي اونا گفتم اونم كلي گفتم نه حتما چون اون دنيا بايد جواب بدم و من نميتونم جواب بدم

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

اصلا متوجه حرفم نشديحتما نمونشو ديدم كه ميگمبچه هاي يه دامادو ادم حساب نميكنن در حالي كه نوه خودشونه ...

میدونم که دلسوزی کردی ولی میدونی خونواده اونا مخصوصا مادرش اول اومد چراغ سبز نشون داد بعدش که کارم جور نشد پسم زد و حرف شمارم قبول دارم دوست ندارم فردا روزی بگه پاشنه در خونمون رو درآوردی میدونم که مادرش باز میاد سمتمون

میدونم که دلسوزی کردی ولی میدونی خونواده اونا مخصوصا مادرش اول اومد چراغ سبز نشون داد بعدش که کارم ج ...

پس تصميم منطقي بگير

عجله نكن و خوب بسنج

نه به كسي بدهكاري نه طلبكار

زمان بده به خودت تا مغزت درست كار كنه و مشورت با ادم حسابي نه خائن

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

وقتی شرایطش نیست خودش حفظ کنه بهتره تااینکه یکی دیگه روهم بدبخت کنهادمی که نتونه خودش نگه داره پس ...

چه ربطی داره والا انقدر که الان دخترا با پسرا ان پسرا نیستن چرا بدبخت بشم شما منو با پنجاه شصت سالگی پدرت و دست آورده هاش مقایسه نکن پدرای ما مثل آب خوردن میتونستن تو زمان خودشون بهترین ماشین اون دوره رو بخرن بهترین خونه ها زمین ولی الان اینجور نیست خوبه آدم یکم هم درک داشته باشه درک داشتن یعنی چی یعنی خودت رو جای طرف بزاری و بعد بسنجید

چه ربطی داره والا انقدر که الان دخترا با پسرا ان پسرا نیستن چرا بدبخت بشم شما منو با پنجاه شصت سالگی ...

اگه نظر منو میخوای شما فعلا ازدواج نکن بزار کامل با شکست عشقی خوردی که کنار بیای و طی این سال ها سعی کن کارت راه بیفته 27سالگی اینا ازدواج کن من یه سال از تو کوچیک ترم می‌خوام بزارم قشنگ اون پسر از ذهنم پاک بشه ارشدمو بگیرم شاید دوباره کنکور بدم پرستاری قبول بشم رفتم سرکار حدودا 30سالگی اینا ازدواج کنم یا اصلا کلا مجرد بمونم تو که پسری ترس از بالا رفتن سنت برای حاملگیم نداری عجله نکن اصلا برای ازدواجت 

چقدر گناه کردن در نظرتون بی اهمیته !!!اتفاقا بزرگترین دلیل انجام هر کاریمون باید این باشه که به گناه ...

اره همه بدن شما خوبی! هزاران نفرو میتونم برات بیارم که صرفا به خاطر گناه نکردن اومدن زن گرفتن بعدرفتن دوست دختر گرفتن و خیانت کردن! آدم فقط برا کمر به پایینش نباید ازدواج کنه دوست عزیز