2777
2789
عنوان

کادوی مادرشوهرم واسه خونه نویی

1951 بازدید | 87 پست

ما تازه خونه ساختیم واسه یلدا اومدیم خونه جدید یسال اخیر خیلی بی پول شدیم طوری که بعضی از ماه های سال پول نونمونم قرض میکردیم من با فروش یسری از وسایل که قصد تعویض داشتم یکم پس انداز کردم و روز مادر همسرم خواست یه تومن بدیم روز مادر و من هم پولو دادم .تو اون تایمم که اسباب کشی میکردیم مادرشوهرمم هردوشب یبار زنگ میزد سفارش غذا میداد و میگفت بیا مارو ببر خونتون(خونه بی وسیله فقط یه موکت و چارتا قاشق پیاله)

بعد ک اومدیم خونه جدید باز زنگ زد واومدن از شام بعد شام دیدم دوتا پنجاهی دراورد گفت اینم کادو خونه نوییتون .اینم بگم خیلی وضعشم خوبه ندار نیست.خواهرشوهرمم که یه شب اومدن خونمون ولی گفت حالا کادورو بعدن میارم .حالا شوهرم رفته عیدی براشون نفری یه تومن واریز کرده  منم فقط در حد یه حرف گفتم مامانت پول کم داده ماهم عیدی اندازه پول خودش بهش میدیم اما شوهرم میگه تو دشمن خانوادمی .دارم میترکم از دستشون نمیدونم چکار کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونا رو ول کن هر کاری میکنن اصلا به دل نگیر 

از الان یا از بعد عید پاشو برو هر چی کم و کسری داری قسطی بخر 

یه بار ظرف و ظروف یه بار فرش مبل همه چی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

وای چه پرروعن مادرشوهرمنم چشمش دنبال زندگی منه میگه خونتون بفروشید زمین بخرید بسازید من بیام طبقه بالازندگی کنم😏

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

تاپیکا منو بخون

این مردای ایرونی جون به جونشون کنی کشته مرده خونوادشونن

به فکر خودت باش که تو هرچی کنی شوهرت بازم راه خودشو میره

پس بزن به بی خیالی

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟