2777
2789
عنوان

کادوی مادرشوهرم واسه خونه نویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قرآن آمده ب خاهر عیدی بده داداشوالا من ن عیدی میدم ن میگیرمبعدم انتظار نداشته باش همین ک پسرش ،شد ...

شما همینکه پس. یه خانواده شوهرت بشه کافیه؟ 

یکم برای خودتون شخصیت قائل باشید ....از قرآن هم من درآوردی مایه نگذارید

امید آخرین چیزیست که میمیرد

از این به بعد انقدری خرج بتراش تا ته حسابش معذرت میخوام گوزم نمونه بده به کسی؛بعد میگن شما عروسا بدجنسید میخواید شوهرو از خونوادش جدا کنید😒خب حتما یه چیزی دیدیم که اینجوری شدیم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

شوهرم اصرار داره ک زمین بخره بسازه و من نزاشتمش امسال دیگ اینکارو میکنه ولی فعلا حرفی نزده راجع ب او ...

ایشالا که نیاد پیشتون ماکه دوریم زندگی ندارم از دستش وای بحالی که مادرشوهر پیشت باشه باید بری خونشم حمعو جور کنی

ایشالا که نیاد پیشتون ماکه دوریم زندگی ندارم از دستش وای بحالی که مادرشوهر پیشت باشه باید بری خونشم ...

اره همش میاد ناراحتی اعصاب گرفتم ازدستش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چه برادر خوبیه شوهرت برادر من پولدار همچی دار عیدی چس تومان عیدی میدن دو برابرشو برمیگردونم به بچش و ...

بخدا من نمیگم نبره بلخره خواهرشه انتظار داره ولی میگم وقتی با منی که کم نذاشتم براشون ایجور میکنن تو نباید واسه خودتو زنت ارزش قائل باشی که دفعه بعدم باهات اینجور نکنن .