2777
2789
عنوان

پسر هستم دوست دارم ازدواج کنم و پام به گناه نکشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 70 پست
چیه این دلیل مسخرس؟خیلی از دخترام هستن فقط بخاطر اینکه گناه نکنن با مردی که هیچی نداشته باشه و فقط ب ...

مسخرگیش اینجاست که برای کمر به پایین کلا ازدواج‌میکنن! یکی دوبار اول اون قضیه جذابه ! یکم‌برن جلو میبینن چیزای مهم تری  وجود داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همه بدن شما خوبی! هزاران نفرو میتونم برات بیارم که صرفا به خاطر گناه نکردن اومدن زن گرفتن بعدرفت ...

من نگفتم من خوبم بقیه بدن😄

منم برعکس شما هزاران نفرو میشناسم که با طرز فکر شما زندگی بدی داشتن 

دلیل نمیشه اینطور مثال بزنیم

من میگم اون خدایی که ما رو آفریده ، برنامه زندگی رو هم به ما داده و این برنامه زندگی اسمش دین هست و تو همین دین گفته شده چه کارهایی گناه هست و انجام دادنش به ادمها ضربه میزنه

خدایی که خودش ما رو آفریده خودش بهتر از ما ، ما رو میشناسه

انقدر خودمون رو عقل کل ندونیم 

کمی به حرفهای خالق خودمون گوش کنیم 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیشتر ببینید
نه عزیزم همه اینجور نیستن دیدم که میگم یه چیز دو طرفه است دیگه به هر حال هر دو طرف ظاهر همو تو خواست ...

خدا بیامرزه رفتگانت رو خدایی یه سریا میگن بهم خونه داری سرمایه داری آخه مگه گنج پیدا کردم تو این سن حالا جالب اینجاست خیلی هاشون اگه بخوان برن خواستگاری واس برادرشونم انتظار دارن همین که شغل دائمی داشته باشه خونواده دختره بشکن بزنن

مسخرگیش اینجاست که برای کمر به پایین کلا ازدواج‌میکنن! یکی دوبار اول اون قضیه جذابه ! یکم‌برن جلو می ...

معلومه که چیزای دیگه ام مهمه در کنارش بالاخره کسی که قصدش ازدواجه بقیه چیزارو هم درنظر میگیره ولی اولویت برا هرکسی میتونه فرق داشته باشه

بعدشم کی گفته فقط یکی دو بار اول جذابه؟؟؟؟ !

من نگفتم من خوبم بقیه بدن😄منم برعکس شما هزاران نفرو میشناسم که با طرز فکر شما زندگی بدی داشتن دلیل ...

عزیزم فعلا که شما خودتون عقل کل میدونی خدایی که من میشناسم نگفته فقط به خاطر کمر به پایینتون ازدواج کنید  اگر اینجوری باشه حیوونا از ما موفق ترن!

معلومه که چیزای دیگه ام مهمه در کنارش بالاخره کسی که قصدش ازدواجه بقیه چیزارو هم درنظر میگیره ولی او ...

کسی که اولویتش رابطه ی جنسیه برای  ازدواج  معلومه زندگیش چی میشه😂

عزیزم فعلا که شما خودتون عقل کل میدونی خدایی که من میشناسم نگفته فقط به خاطر کمر به پایینتون ازدواج ...

ولی یکی از شرط های اولیه ازدواج و مهمترینش همین نیاز جنسی هست ،این غریزه جنسی رو خالق انسانها در وجود انسانها گذاشته و بهشون اجازه داده فقط با ازدواج تخلیه بشن و نیاز جنسی مثل نیاز گرسنگی طبیعی هست و نباید برای ادمها عقده بشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیشتر ببینید
ولی یکی از شرط های اولیه ازدواج و مهمترینش همین نیاز جنسی هست ،این غریزه جنسی رو خالق انسانها در وجو ...

چه ربطی داره کسی که از لحاظ مالی و فکری   هنوز به ثبات نرسیده بگه چون نیاز جنسی دارم  باید ازدواج کنم؟ فقط حیوونا به خاطر جفت گیری  اینطور رفتار میکنن