2777
2789
عنوان

طبیعیه تردید دارم

77 بازدید | 14 پست

سلام خانما من قصد مهاجرت دارم ، تحصیلی 

تصمیم دارم برای دوره مستر  ایتالیا اقدام کنم ، رشتم هم ژنتیکه ترم ۶هستم 

رشته من اینجا بازار کار خوبی نداره 

از ۱۲سالگی فکر مهاجرت بودم ، حتی این رشته رو اول بخاطر علاقه دوم بخاطر موقعیت خوبش برای مهاجرت انتخاب کردم 

ولی گاهی دو دل میشم ، البته دو دل که نه ولی حس میکنم اگه برم دلم برای خانوادم تنگ میشه، تاخالا ازشون دور نبودم ولی حاضرم سختی هاشو تحمل کنم 

و همچنان رو تصمیمم هستم

بنطرتون طبیعیه این حسم ؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوخی میکنی؟ یعنی واقعا معلوم نیست طبیعیه؟

یکی از کسایی که مهاجرت کرده بود میگفت ، اگه حتی به همچین چیزی فکر کردی باید قید مهاجرت رو بزنی 

منم حس میکنم باید کاملااااااا بی احساس یود 

و حس میکنم من غیر طبیعی هستم

بنظرتون حسی که الان دارم طبیعیه؟؟؟

اره عزیزم یع حس خیلی طبیعیه که همه اونایی که مهاجرت کردن تجربش کردن و میکنن 

نگران نباش از من میشنویی فقط برو 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اره عزیزم یع حس خیلی طبیعیه که همه اونایی که مهاجرت کردن تجربش کردن و میکنن نگران نباش از من میشنویی ...

ممنون گلم 

بله رو تصمیم هستم ، اینجا خبری نیس ، روز به روز بدتر میشه اوضاع

یکی از کسایی که مهاجرت کرده بود میگفت ، اگه حتی به همچین چیزی فکر کردی باید قید مهاجرت رو بزنی منم ح ...

خب دیگه،اسمش روشه، مهاجرت، باید قید خیلی چیزارو بزنی، علاوه بر اون تنهایی و غربت، فشار کاری و تحصیلی، دل تنگی 

باید فکر همه جاشو بکنی ببینی آدمش هستی یا نه 

ممنون گلم بله رو تصمیم هستم ، اینجا خبری نیس ، روز به روز بدتر میشه اوضاع

دقیقا . واسه همین میگم فقط توروخدا بروووو 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

جسارتا فضولی نباشه چرا بعدش پشیمون شدی

نه خواهش میکنم ،شاید شعاری به نظر برسه اما دیدم همه دارن میرن، با خودم میگفتم اگه ما همه بریم پس همه ی کسایی که نمی تونن برن چی میشن، تازه اون موقع هنوز موج مهاجرت به اندازه الان نبود، الان دیگه واقعا همه دارن میرن 

اینایی که اینجا دارن تنها میمونن خیلی بیشتر گناه دارن تا اونی که میره و سرگرم زندگی میشه با همه ی مشکلات 

الانم واقعا نمیدونم پس کی باید شرایط اینجارو درست کنه

الان دیگه متاهلم همسرمم گاهی اوقات میگه بریم ولی من قرص و محکم سر جام وایسادم 😂😂