2777
2789
عنوان

پسر هستم دوست دارم ازدواج کنم و پام به گناه نکشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 70 پست

واقعا متاسفم .... خانما شرایط ازدواج رو اینقدر پیچیده و سخت میکنن ... توقع دارید این آقا تو ۲۳ سالگی هم خونه داشته باشه هم ماشین هم درآمد بالا هم تحصیلات کامل و هم سربازی؟؟؟؟ خدا وکیلی ما خانمای امروزی سطح توقع مون رفته بالا ... چه اشکال داره یه جوون ۲۳ به خاطر اینکه به گناه کشیده نشه ازدواج کنه ؟؟؟ یکم سطح توقعات بیارید پایین تر تا ازدواج جوونا آسون بشه ...

رفتار مادره رو دوست نداشتم‌... به نظرم‌بیخیال شو ولی ازدواج کردن صرفا برای اینکه گناه نکنی. به نظرم‌ ...

چقدر گناه کردن در نظرتون بی اهمیته !!!

اتفاقا بزرگترین دلیل انجام هر کاریمون باید این باشه که به گناه نیفتیم 

این دنیا گذراست 

حقیقت زندگیه انسانها اون دنیاست

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هروقت پسری حاضر شد با دختر زشت ی که نقصی هم داذه ازدواج کنه دختر هم با پسر بی پول ازدواج میکنه

خیلی پرتوقعی انتظار داری دخترشون رو بدن به پسر ۲۳ساله که هیچ پشتوانه ای نداره تازه یک ساله کارش روع کرده

شما هنووز به درامد ۵۰ تومنی نرسیدی خودتون میگین قراره برسین و مسلما هیچ تضمینی نیست

هم سنت کمه هم شرایط ازدواج نداری

واقعا متاسفم .... خانما شرایط ازدواج رو اینقدر پیچیده و سخت میکنن ... توقع دارید این آقا تو ۲۳ سالگی ...

الان توقع پسرا صدبرابر دخترا بیشتره

پسری که میگه دختر کم توقع میخوام خودش خدای توقع از طرف مقابله

خانواده دختر بچشون از سر راه نیاوردن که بخوان بدبختش کنن تواین اوضاع

چرا فکر میکنین حتما برای ازدواج باید شرایط تکمیل باشه؟ این چه سنتیه که جدیدا باب شده ؟ 

من و همسرم تو سن کم ازدواج کردیم و یه بچه هم داریم شکر خدا زندگی بالا پایین داره بالاخره .. بله اگه این آقا بخواد همه شرایطش اوکی باشه که دیگه ۳۰ سال رد می‌کنه ..

تا ۳۰ سالگی چجوری خودشو حفظ کنه تو این شرایط بد جامعه ؟؟؟ 

تازه اگه پاش بلغزه همین ما خانماییم که میایم سرزنش میکنیم وااااای چرا مردا اینقدر بد شدن نمیگن ما زنا اینقدر بد میگردیم تو جامعه و دنبال شاهزاده با اسب سفیدم هستیم 😒😒😒

الان توقع پسرا صدبرابر دخترا بیشترهپسری که میگه دختر کم توقع میخوام خودش خدای توقع از طرف مقابلهخانو ...

نه عزیزم همه اینجور نیستن دیدم که میگم 

یه چیز دو طرفه است دیگه به هر حال هر دو طرف ظاهر همو تو خواستگاری دیدن پسری که هم که با یه دختری ازدواج می‌کنه ظاهرش رو پسندیده حتما . شما سطح توقع تون از یه پسر ۲۳ بالاس . در ثانی ما خانما هم تو این سن این شرایط( خونه ماشین و...) نداریم چه برسه آقایون که سربازی هم دارن

به نظرم شما شرایط شغلی تون اوکی کنین حتما از حمایت خانواده بر خوردار باشین با حمایت و نظر خانواده پیش برین مشکل تون با مادرتون در میون بزارین ایشالا که خیره 

مورد مناسبتون پیدا کنین و خوشبخت بشین 

نه عزیزم همه اینجور نیستن دیدم که میگم یه چیز دو طرفه است دیگه به هر حال هر دو طرف ظاهر همو تو خواست ...

۲۳سال برای ازدواج پسر زود هست

درثانی معیار زیبایی و اندام و... درزنها چندبییین برابر مردها مهم هست اصلاااا این دو قابل قیاس نیست...مثلا مردی دیدم پاش میلنگیدچشماش انحراف داشت ... با زن سالم ازدواج کرد ولی زنی ندیدم بااین مشکلات بامرد سالم ازدواج کنخ

مردها خودشون اززنها توقع جهیزیه.سیسمونی,خانه داری بچه داری  سوختن و ساختن و دم نزدن و سر کله زدن با بچه و تازگی ها هم که انتظار شاغل شدن دارن.....

چرا پسرها توقعشون نمیارن پایین جهیزیه نخوان؟؟سیسمونی نخوان...خانه داری نخ‌ان؟؟؟؟

بااین اوصاف توقع کی بالاس؟

چرا فکر میکنین حتما برای ازدواج باید شرایط تکمیل باشه؟ این چه سنتیه که جدیدا باب شده ؟ من و همسرم تو ...

بالاخره بین انسان و حیوان باید بین غریزی و عقلانی عمل کردن یه فرقی باشه دیگه!!!!پس اگه انسان نمیتونه غریزش کنترل کنه فرقش با حیوان چیه؟

من ختی موقع رژیمم که دلم میخواد زیاد بخورم ولی باید جلومو بگیرم اینو همیشه بخودم میگم

۲۳سال برای ازدواج پسر زود هستدرثانی معیار زیبایی و اندام و... درزنها چندبییین برابر مردها مهم هست اص ...

عزیزم معیار سن ازدواج من و شما تعیین نمی‌کنیم ..‌هرکسی که خودش صلاح بدونه می‌تونه برای ازدواج اقدام کنه کم ندیدم تو فامیل و دوست و آشنا ازدواج تو سن کم که راضی بودن در ضمن فقط سن و مادیات نیست بحث پختگی عقل هم هست که چندان ربطی به سن نداره ثانیا بله زیبایی در خانما خیلی مهم تره ولی کسی که پاپیش میزاره می‌ره خواستگاری حتما چهره طرفو پسندیده دیگه زمان قدیم نیست که سر حجله تازه عروسی ببینن  در ضمن وقتی ازدواج تو سن کم انجام بشه و پسر یه حدودی از نیاز های اولیه زندگی اش فراهم باشه پس نیازی نیست که حتما جهیزیه و سیسمونی در حد بالا فراهم بشه ‌‌.. اینها چیزیه که تو مراسم خواستگاری معین میشه خانواده ها معمولا با کسی وصلت میکننن که هم سطح خودشون باشند ضمنا مرد یه سری مسئولیتی داره زن هم یه سری مسئولیت شستن پختن بچه داری به قول شما تو عرف جامعه ما به عهده خانمه مثل نفقه که به عهده اقایونهدبه نظرم شما شلوغش کردین در ضمن مسئله شاغل بودن خانم هم ملاک یه سری آقایون هست اما ملاک همه نیست چه بسا خیلی از آقایون هستن مخالف کار کردن خانمشون هستن 

احتمالا هميشه خودت و خونوادتو پايين نگات ميكنن

مثلا توالتشون گير كنه ميگن احمد اقا قربونت شما فنيي ببين چيه در حالي كه نره خرهاي خودشون لم دادن پاي گوشي

بعدا بچه هاتم ادم حساب نميكنن جلوي خودت ميگن حسن پسر باجناغت كه دو سالشه چقدر مودبه ولي حسين كه پسرته و ده سالشه چقدر بي تربيته

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

بالاخره بین انسان و حیوان باید بین غریزی و عقلانی عمل کردن یه فرقی باشه دیگه!!!!پس اگه انسان نمیتونه ...

بله من نگفتم که آقا هیچ مسولیتی در زمینه حفظ هوای نفسش نداره این طور که جامعه به جنگل تبدیل میشه ولی انصافا شما نگاهی به جامعه بندازین اگه کسی بخواد خودشو پاک نگه داره خصوصا آقا واقعا سخته پس چاره آیی نداره جز اینکه تو سن کم ازدواج کنه واین اصلا بد نیست

۲۳سال برای ازدواج پسر زود هستدرثانی معیار زیبایی و اندام و... درزنها چندبییین برابر مردها مهم هست اص ...

عزیزم شما خودتون اواسط هفتاد هستید و تمایلی به ازدواج ندارید دلیل نمیشه بقیه هم طبق طرز فکر شما عمل کنن 

شاید برای شما زود باشه 

و ایده آل تون اینکه طرف همه چیش تکمیل باشه که خب اگه بخواد با زحمت خودش این ایده آل ( خونه ماشین درآمد بالا )  بدست بیاره که یه آقای دهه شصتی این معیار هارو داره نه یه آقای دهه هشتادی 

عزیزم معیار سن ازدواج من و شما تعیین نمی‌کنیم ..‌هرکسی که خودش صلاح بدونه می‌تونه برای ازدواج اقدام ...

کامنت اولتون نگاه کنین متوجه میشین  کی شلوغش کرده

اومدین با توپ پر که توقع دخترا بالاس...خودتون چرا شلوغش کردین؟؟؟

بله من نگفتم که آقا هیچ مسولیتی در زمینه حفظ هوای نفسش نداره این طور که جامعه به جنگل تبدیل میشه ولی ...

وقتی شرایطش نیست  خودش حفظ کنه بهتره تااینکه  یکی دیگه روهم بدبخت کنه

ادمی که نتونه خودش نگه داره پس فردا متاهلم شد بازم نمیتونه خودش نگه داره چون جامعه همون جامعس