2777
2789
عنوان

403داره تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 11986 بازدید | 777 پست
من با یه نفر آشنا شدم واسه ازدواج همش امیدوارم کرد که خوشبختم میکنه ولی ترکم کرد😔واسم دعا کنید حالم ...

ایشالا به حق امام حسن مجتبی که فردا تولد شونه یه آدم مناسب سر راهت قرار بگیره تمام این سختی های که کشیدی رو بشورم ببره

توام برام دعا کن خواهر💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی آمینانشاالله شما هم بهترین ها نصیبت بشه🌹

فدات بشم

تاپیک هاتو خوندنم نازنین 

خدا خودش جوابشو بده هم شوهر سابقتو هم اون خانومو 

عمیقاً از ته قلبم برات از خدا میخوام خوشگل برات جبران کنه

فدات بشمتاپیک هاتو خوندنم نازنین خدا خودش جوابشو بده هم شوهر سابقتو هم اون خانومو عمیقاً از ته قلبم ...

ممنونم عزیزم

میدونی یه آقایی هم یکماهه باهام در ارتباطه البته مجاری و هیچ حرفی نزدیم که گناه آلود بشه و حضوری ندیدمش ولی همش امیدوارم کرد که منو بچم رو خوشبخت میکنه😭😭

ولی یکدفعه به یه بهانه ای باهام تموم کرد😭

با احساس منه مادر بازی کرد😔

نمیدونم چجور کنار بیام 

ممنونم عزیزممیدونی یه آقایی هم یکماهه باهام در ارتباطه البته مجاری و هیچ حرفی نزدیم که گناه آلود بشه ...

یه خواهشی ازت دارم از اینجور رابطه های مجازی دوری کن

طرف تو دنیای واقعی طرفو میبینه می‌شناسه بعدا کلی مشکل پیش میاد چه برسه به مجازی

بخاطر اینکه الآن همسر سابقت ازدواج کرده فک نکن مشکل از تو بوده اینو عمیقأ ازت میخوام سعی کن بری سرکاری چیزی بیشتر تو چشم باشی یه آدم مناسب سر راهت قرار بگیره 

می‌دونم تجربه تو قطعا بیشتر از منه ولی گفتم باز یه یادآوری بکنم

من خودم الان تو نامزدی برگشتم چرا جدا از اینه طرفمم یه بچه ننه به تمام معنا بود مادرشم منو تو همون نامزدی کلی عذاب داد سپردمشون دست خدا از خدا خواستم یه آدمی رو بزاره سر راهمون جبران کنه هر چی این مدل آدما گند زدن به باورمون

اسفند خیلی زود داره تموم میشه🥲 انشالله سال جدید هم سال خوبی  برای هممون باشه 😍🥳

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

[QUOTE=375397261]یه خواهشی ازت دارم از اینجور رابطه های مجازی دوری کن طرف تو دنیای واقعی طرفو میبینه می‌شناسه بعدا ک ...[/QUOTE

آره واقعا دنیا چرا اینجور شده اصلا نمیشه به هیچکس اعتماد کرد خدا به داد دل ساده امثال ما برسه خودش یکی رو بزاره سر راهمون که مثله خودمون دل پاک و ساده باشه😔

انشاالله شما هم یه مرد واقعی که لیاقتتون رو داشته باشه نصیبتون بشه🌹

عشقای منن با همشون خوب بودم 🌸

@وحشی_زیبا2    

@alyssa_oo    

@tanhaye1402    

@ملکه455_    

@ملکه70    

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️           

بله داره تموم می شه، فقط خوار و مادر ما رو یکی کرد، انگار اومده بود مارو سرویس کنه، اوایلش حیوونکی هنیه رو تو خاک ما شهید کردند، بعد اون  اردیبهشتش که هلی کوپتر رییس جمهور سقوط کرد، بعد سید حسن و یحیی سنوار و سید هاشم صفی الدین و چن تا از فرمانده های ما و لبنان را شهید گردند، بعد اون نردبان گذاشتند جلوی دلار و تا پله ۹۷ بالا رفت، طلای گرمی ۳ تومن رفت رو ۷ تومن، و بقیه شاخص ها همه جمع شدن پشت بام و از همونجا دارند معذرت می خوام دارند می شاشن رو هیکل ما، یادم رفت از اردیبهشت حدود ۴۰ روز عزای رییس جمهور و ۲ماه هم انتخابات و تحمل زاکانی و جلیلی و قاضی زاده و قالیباف را زوری تحمل کردیم بعدش هم از زمان انتخاب پزشکیان یک کله داریم از وفاق و ناترازی و ظریف و همتی و....  می شنویم، حالا هم قیمت همه کالاها حداقل ۱۰۰ درصد گران شده و  الآن هم شما میگی داره تموم می شه، ایکاش اصلن نمیومد با این اومدنش، بهش بگید از همون راهی که اومد برگرده، دستش را بگیر ببر ترمینال سوارش کن بره دیگه اینورها هم پیداش نشه، سوغتتی موغاتی هم براش نگیر 

عشقای منن با همشون خوب بودم 🌸@وحشی_زیبا2 @alyssa_oo @tanhaye1402 @ملکه455_ @ملکه70

@آیدای_شاملووو    

@_sowoan_    

@اوج_آسمان    

@دلبر_ناب_دلم    

@مادر_نی_نی_یار_پنج    

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️           

@jnjnjnjn‍ 

قشنگ و خوش انرژی سن 😍❤️ ماشالله

امیدوارم همیشه بوجور قالاسان 😍❤️ منده سنَّن اورگَنَم 😁

بولمورم نیه تگ الیَ بولَّمیرم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم