2777
2789
عنوان

شوهرم منو بلاک کرده جوابمو نمیده

856 بازدید | 78 پست

من ۴ ساله نامزد عقدی هستم همسرم خودش اینستا داره ولی اجازه نمیده ک من اینستا نصب کنم

من چندبار ازش خواستم اجازه بده اما با جنگ و دعوا مواجه شدم و نه شنیدم

منم بعد ۴ سال حدود یکی دوماه پیش نصب کردم اما ازش پنهان کردم و خودشو بلاک کردم

مواقعی ک پیشم بود برنامه رو حذف میکردم مواقعی ک تنها بودم نصب میکردم و سرگرم میشدم

ابدا خیانت عاطفی نکردم و فقط درحد چت با دوستام و اکسپلور گردی بوده

یک روز جمعه من تو اینستا بودم ک همسرم یهویی بدون اطلاع قبلی اومد خونمون و یهو وارد اناق شد و ازم پرسید چیکار میکنی منم گفتم هیچی و گوشیو قفل کردم اما اون شک کرد و گوشیو ازم گرف و باز کرد و دید ک اینستا دارم

بعد بدون دعوا بایک لبخند تلخ توی گوشیم گشت و نگاه کرد و بعد گفت برا خودم متاسفم و گذاشت و رفت

من و خانوادمو بلاک کرد در همه پلتفرم ها

بعد من با یک خطی ک شمارشو نداشت تماس گرفتم و پیام دادم اونم گفت تو خیانت کاری و دروغگو من ازت بدم‌میاد برو گمشو اززندگیم بیرون منو تو باهم نمیسازیم و ازینجور حرفا دیگ ب من زنگ نزن و برو ب پدر مادرت بگو ک ذات واقعیتو نشون بده منم‌مخریتو میدم هرچی دارم و ندارم رو میدم فقط دست از سر کچل من بردار و از زندگی من برو نمیخوامت

هرچی گفتم ک بیا حرف بزنیم حلش کنیم و معذرت خواستم گفتم جبران میکنم و پیجمو دیلیت زدمو و اینا بازم گفت من نمیتونم دوباره بهت اعتماد کنم این موضوع بی فایده هست و دیگ ب من زنگ نزن ن میخوام ببینمت ن باهات حرف بزنم و بعد قطع کرد و این خط روهم بلاک کرد

من ب شدت به همسرم وابسته ام و الان میخوام ک این دلخوری برطرف بشه و همه چیز مثل قبل بشه

اینم بگم ک ما توی دوتا شهر مختلف زندگی میکنیم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا یه برنامه انقد چیز مهمی نیست...اگر بده خودش چرا وصل کرده

نمیدونم والا برا من بد میدونه و میگ هر برنامه رو تصب کن الا این برنامه

میگ من برات گوشی خریدم ک باهاش درس بخونی و دانشگاه بری ن اینکارارو بکنی

خودشم مثال میزنم میگ پیج من کاری هست

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
یه روانی که اجازه نمیده حتی ایسنتا داشته باشیچرا قوبل کردی اصلا

من تو دوره اشنایی نمیدونستم و مخالفه چون قبلشم گوشی نداشتم ک پیج از قبل داشته باشم بعد ازدواجم بدون مشورت یبار نصب کردم ک فورا حذف کرد و همون شد تا الان

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

تورو نمیذاره خودش چرا نصب کرده؟؟ وابسته کجاشی؟ همینقد ببخشید قحط ک$یر اومده اینجوری با زندگیتون بازی می‌کنین؟ باور کن قحط اون چیزی ک فک میکنی نیست، طلاق بگیر بره، تو زندگی ک حبست کرد تو چهاردیواری میفهمی دنیا دست کیه 

تا اخر نخوندم طولانی بود ولی از اونجا ک میگی اینستا نصب کنی نزاشته باید همونجا تموم کنی این رابطرو ا ...

من زیادی بهش وابسته ام و توی خانواده سنتی هستم ک حمایتی نمیشه ازم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
چقد بچه ست چرا چهارساله تورو نبرده تازه یاد بچه ننه بازی هاش افتاده

نمیدونم خودمم گیرم رفتنم ی درده و موندم هزار درد

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵