من ۴ ساله نامزد عقدی هستم همسرم خودش اینستا داره ولی اجازه نمیده ک من اینستا نصب کنم
من چندبار ازش خواستم اجازه بده اما با جنگ و دعوا مواجه شدم و نه شنیدم
منم بعد ۴ سال حدود یکی دوماه پیش نصب کردم اما ازش پنهان کردم و خودشو بلاک کردم
مواقعی ک پیشم بود برنامه رو حذف میکردم مواقعی ک تنها بودم نصب میکردم و سرگرم میشدم
ابدا خیانت عاطفی نکردم و فقط درحد چت با دوستام و اکسپلور گردی بوده
یک روز جمعه من تو اینستا بودم ک همسرم یهویی بدون اطلاع قبلی اومد خونمون و یهو وارد اناق شد و ازم پرسید چیکار میکنی منم گفتم هیچی و گوشیو قفل کردم اما اون شک کرد و گوشیو ازم گرف و باز کرد و دید ک اینستا دارم
بعد بدون دعوا بایک لبخند تلخ توی گوشیم گشت و نگاه کرد و بعد گفت برا خودم متاسفم و گذاشت و رفت
من و خانوادمو بلاک کرد در همه پلتفرم ها
بعد من با یک خطی ک شمارشو نداشت تماس گرفتم و پیام دادم اونم گفت تو خیانت کاری و دروغگو من ازت بدممیاد برو گمشو اززندگیم بیرون منو تو باهم نمیسازیم و ازینجور حرفا دیگ ب من زنگ نزن و برو ب پدر مادرت بگو ک ذات واقعیتو نشون بده منممخریتو میدم هرچی دارم و ندارم رو میدم فقط دست از سر کچل من بردار و از زندگی من برو نمیخوامت
هرچی گفتم ک بیا حرف بزنیم حلش کنیم و معذرت خواستم گفتم جبران میکنم و پیجمو دیلیت زدمو و اینا بازم گفت من نمیتونم دوباره بهت اعتماد کنم این موضوع بی فایده هست و دیگ ب من زنگ نزن ن میخوام ببینمت ن باهات حرف بزنم و بعد قطع کرد و این خط روهم بلاک کرد
من ب شدت به همسرم وابسته ام و الان میخوام ک این دلخوری برطرف بشه و همه چیز مثل قبل بشه
اینم بگم ک ما توی دوتا شهر مختلف زندگی میکنیم