2777
2789
عنوان

شوهرم منو بلاک کرده جوابمو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 78 پست

این چیزارو میبینم از شوهر کردن میترسم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منطق میگه مهریتو بگیری و جدا بشی

ولی از نظر دلبستن و وابستگی یکم کار سختیه

وفتی بخاطر همچین مسئله کوچیکی این رفتار بچگانه رو نشون میده یعنی مردی نیست ک بشه بهش تکیه کرد

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
بدبخت میشی اگ رهاش نکنی، الان تو گوشی بچه ۵ ساله هم هست اینستا، سال سگ نوری زندگی نمیکنی، با بی ادبی ...

دوس دارم اینکارو بکنم ولی توی تردید هستم توی دوراهی بدی هستم

اون از اینستا ناراحت نیست ازینکه من پنهانش کردم ناراحته

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵

راستی ۹۹درصد احتمال و شک ام اینه ک نامزدت دنبال بهونه بوده و دوست نداره و یا تو اینستا خودش با بقیه لاس میزنه ک تورو تااین حد محدود کرده مردا مث ما زنا نیستن ک واسه کاری دلیل نداشته باشن اتفاقا اگه تورو از نصب اینستا محروم کرده پس اول ب خودش شک کن !

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
یا باید خفت و بدبختیو تااخر عمر تحمل کنی همراه اینکه الانم بری منت کشی و تحقیر بشی کلی کوتاه بیای بر ...

امیدوارم بتونم کنار بیام با خودم. و این تثمیم رو علنی کنم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
این چیزارو میبینم از شوهر کردن میترسم

از شوهر بد کردن ! همه ی شوهرا دیو هفت سر نیستن اتفاقا خیلیا باعث پیشرفت و خوشبختی میشن ولی یه سری هم مث شوهر استارتر باعث بدبختی و پسرفت زن میشن درنهایت گندزده میشه ب روح و روان و سلامت زن اخرشم جدایی

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
جدی میگی؟ مگه دهه ۶۰ عه وای ینی چی این ملومه یجای کارش میلنگه که نمیخواد تو اینستا داشته باشی پیجشو ...

من پیجشو و رمزشو دارم مشکل اینا نیست مشکل حای دیگست ک ب من نمیگه و نمیدونم چشه

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵
دوس دارم اینکارو بکنم ولی توی تردید هستم توی دوراهی بدی هستم اون از اینستا ناراحت نیست ازینکه من پنه ...

ن چون می‌ترسه خبر بشی از دوست دخترا ک داره تو اینستا، دست بکش طرفداری نکن جان مادرت، چطوری نابودت کنه تا متوجه بشی؟ نذار کمبود محبت  باعث شه محبت رو از هر پست فطرتی گدایی کنی

امیدوارم بتونم کنار بیام با خودم. و این تثمیم رو علنی کنم

علنی کن دخترخاله ی منم مث تو شب و‌روزشو با استرس و غم پ وابستگی ب نامزدش میگذروند اونام عقد بودن نامزد اونم یه هیولای بددهن و بدرفتار‌بود نزدیک دو سال عقد بودن بعد دخترخالم جداشد طبیعیه تا چن ماه حالت بده ولی بعدها از‌خودت تشکر میکنی دقیقا دخترخالم الان روزی‌ صدبار خداروشکر میکنه ک جداشده

بیشتر ببینید