2777
2789
عنوان

شوهرم سر ارایشگاه قهر کرده چه کنم

215 بازدید | 21 پست

ساعت ۳ و نیم دیروز رفتم ساعت ۸ تمام شدم اومدم دیدم از سرکار برگشته عصبانیه و داد بیداد راه انداخته ۵ ساعت رفتی ارایشگاه و... خوب دیدی دیر میشه میزاشتی ی روز دیگه افطارم زهرمار نکرد هرچی گفتم بیا چای گفت کوفت بخورم بهتره هرچی هم رفتم سمتش منت کشی توهین کرد.حالا میدونم قهر میکنه تا مدتی چه کنم. نزدیک عیده همینجوری ک قهره با خانوادم میترسم عمدا کش دار کنه و نره خونشون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باز خوبه برا شما همسرت اینجوری کرده هیچ وقت یادم نمیره اولین بار بعد از زندگی مشترکمون رفتم آرایشگاه پدر شوهرم چه بلایی سرم آورد 

ی یاد داشت بزار تو جیبش یا ی اس ام اس بزن بهش ازش معذرت خواهی کن و تمام دیگه فقط کار های خونه رو انجام بده و زیاد بهش نپیچ اومد خونه . یکم فاصله بگیر غذا اینا درست کن مثل روال زندگیت و خسته نباشی ‌ هم بگو بهش ولی زیاد صمیمی نه یادت نره ی لبخند کوچیک هم داشته باشیا ولی زیاد صمیمی نشو خودش میاد سمتت 

مردا گاهی فاصله رو دوس دارن 

رنگ و مس

من همیشه کارای اینجوزی ک میدونم طولانی  میذارم موقعی ک شوهرم خونه نباشه غر بزنه

وقتی سر کار میرم بازار خرید ک سر حوصله بدون نق و غر زدن با ارامش بگردم

مردا همین طورین 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

باز خوبه برا شما همسرت اینجوری کرده هیچ وقت یادم نمیره اولین بار بعد از زندگی مشترکمون رفتم آرایشگاه ...

ضمنا یادت باشه اسی بهترین لباست رو هم بپوش و بخودت برس ترجیحا لباس باز . 😁تنها چیزیه که بالاخره خودش میاد سمتت اصلا هم غصه نخور درست میشه ایشالله 

معذرت خواهی کردم ولی قهره

عیبی نداره 

شاید به خاطر هزینه اش هس شایدم بخاطر دیر کردنت بهر حال هر چی که هس میگذره زندگیه دیگه یکم فاصله بگیر خودش میفهمه دلت شکسته کم کم میاد سمتت مظلوم نمایی کن اینجوری 

پدر شوهر؟؟؟چی گفت

عروسی فامیل نزدیک همسرم بود از ساعت ۱۰ رفتم تا ۱ و نیم ظهر . بعد قرار بود بریم ی شهر دیگه عروسی پدر شوهرم دلش می‌خواست خیلی زود تر برسه عروسی و چون قرار بود با ما بیاد هیچی خودش رفت با یکی دیگه و فقط شرش برا من موند کلی هم حرف بارم کرد هیچوقت فراموش نمیکنم و البته حلال