2777
2789
عنوان

403داره تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 14442 بازدید | 777 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچکس منو تک نکرد اینقدر مشاوره خوب دادم بهتون یادتون رفت 🤣🥰. واقعا که من حتی بلد نیستم تگ کنم و ...

اول اسم ش   @  بزارین

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

عشق منننننییییییی توووو دختررررر 🥲🫂❤️منم خداروشکر میکنم ک اینجا باهات رفیق شدم خوشگلم 🤍

عزیزدلمییییی🤍🫂

بوس بهت🥰😘

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید
عشقای منن با همشون خوب بودم 🌸@وحشی_زیبا2 @alyssa_oo @tanhaye1402 @ملکه455_ @ملکه70

فدات بشم توم عشقمی  😍😍  با خیلیا اینجا اشنا شدم نه دل شکوندم نه دلمو شکوندن انشالله بهترینا سر راه همتون بیاد تو سال جدید 🤗🙂

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

فدات بشم توم عشقمی 😍😍 با خیلیا اینجا اشنا شدم نه دل شکوندم نه دلمو شکوندن انشالله بهترینا سر راه ...

بوس🥰

من چی؟ 😌

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️           

خب دیوونه اولش منظورم تو بودی دیگه تو گل خودمی واقعا میگما خیلی دوست دارم 😘😍😊 بقیه زیادن نمیتونم ...

بوس بهت تف دار😘💦

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️