2777
2789
عنوان

دوتا رفیق خوش شانس طلاق گرفتن باز ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 46 پست
همون طلاق گرفتن میرینه تپ مغز و اعصاب یه ملت و خانوادش هیچوق اینجوری نگو انشالله یبار ازدواج کنی عال ...

چقدر  حرف خوبی زدید بعضی خانواده ها افسردگی میگیرند چون هنوز جامعه ما سنتی فکر می‌کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونوقت من یه دونه شوهر به زوووور کردم اونم تو ۲۸ سالگی🤣🤣البته خب من دیر رفتم تو فاز ازدواج تا ۲۶ س ...

باز تو همونم کردی ما همون یدونه رو هم نکردیم 🤣🤣🤣

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

بیشتر ببینید
من خیلی ها رو میشناسم که همه حسرت زندگیشون رو می‌خوردند ظاهراً خوشبخت اما از درون داغون بودندالان ...

من لذت میبرم خانوادم نمیزارن خانواده ام خیلیی بد ان  امون نمیدن بهم 

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

بیشتر ببینید
منم شوهر ندارم عاقاااا😂انقدر اخلاقم گنده پسرا فرار میکنن

اخلاقتو درست کن 😭🤣

بیشتر ببینید
اخلاقتو درست کن 😭🤣

سال جدید میخوام تغیرش بدم 😂دعا کنید شوهر پولدار و دست دلباز خوشتیپ میخوام خوش اخلاقم باشه منم بپرسته 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
یعنی چطور؟؟ مرد به خاطر مهریه زن میاد؟؟

اره بخاطر پولش همینی که میگم الان زنه ازمهریش داره زندگی و میگردونه مرده گاهی بهش سر میزنه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
اره بخاطر پولش همینی که میگم الان زنه ازمهریش داره زندگی و میگردونه مرده گاهی بهش سر میزنه

خب حالت ازدواج سفید میشه دیگه ‌‌ بعدشم الان کی دیگه طلاقو با مهریه میده؟ باید مهر ببخشید تا طلاق بدن .