تو محلمون یه دختره هست ۲۵ سالشه ازدواج اولش منجر به طلاق شد دومیه یه پسر مجرد اومد گرفتتش انقدرم دوستش داره حلوا حلواش میکنن
حالا رفیقشم طلاق گرفته بود اونم با یه پسر مطلقه ازدواج کرد هر دو هم شوهر کردن هم طلاق گرفتن باز دوباره ازدواج کردن اونم با چه مورد هایییی
خدا بده شانس مردم طلاق میگیرن شوهر میکنن ما مجردیم نمیتونیم شوهر کنیم😭😂🤣
بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔
پس در واقع شانس بهشون رو انداخته🥲اینکووور که تو گفتی دلمون ازدواج خواست کههه😅❤️
خیلی بخت های خوبی نصیبشون شد 😢
بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دقیقا بعضیا فکر میکنم زن یک بار مصرفه و کسی که جدا میشه از ارزشش کمتر میشه
بعضیا اخه میرن صیغه میشن به امید یه ازدواج خوب بعد خبری نمیشه دوباره نفر بعدی اینطوری وجهه زن و پایین میارن دیدم میگما اینطور ادما خیلیم با ابرو و با شخصیت اما اینکار واقعا مضخرفه
از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
دختر عموم نامزد بود انقد زنعموم اذیت کرد جدا شد با یه پسر مجرد ازدواج کرد شاسی داشتن یه عالمه ملک وسرمایه ولی خسیس وبه شدت دخالتگر،خواهر جاریم همینطور با پسر مجرد ازدواج کرد اولش انقد میگفتن پولداره فلانه ولی اونم به ظاهر خوبه باطنش جالب نیس
همون طلاق گرفتن میرینه تپ مغز و اعصاب یه ملت و خانوادش هیچوق اینجوری نگو انشالله یبار ازدواج کنی عال ...
انشالله عزیزم مرسی😘
اتفاقا من اکثرا میبینم مطلقه ها بهتر بلدن مردها رو ب خودشون جذب کنن،پخته ترن کمتر احساسی وبیشتر منطقی هستن و از تجربیاتشون وسختی هاشون تو زندگی قبلی استفاده میکنن این رفتارها واسه مردها خیلی جذابه...
اکثر پسرهای مجرد هم شیفته همین اخلاق خانم های مطلقه میشن تا دخترهای مجرد بی تجربه