2777
2789
عنوان

دوتا رفیق خوش شانس طلاق گرفتن باز ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 46 پست
پس در واقع شانس بهشون رو انداخته🥲اینکووور که تو گفتی دلمون ازدواج خواست کههه😅❤️

خیلی بخت های خوبی نصیبشون شد  😢

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ویترین زندگی بقیه رو با خودت مقایسه نکن میدونی وقتی یه زن طلاق میگیره چقد گرگ واسش دندون تیز میکنن ا ...

خب اون زن هم از بین اون همه یکی و انتخاب می‌کنه دیگه و اینبار با تجربه بیشتر

دیدگاه ما از حرفامون مشخصه. هم مال من هم مال شما.

من با  دیدگاه حسرت  گفتم

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

بیشتر ببینید
دقیقا بعضیا فکر میکنم زن یک بار مصرفه و کسی که جدا میشه از ارزشش کمتر میشه

بعضیا اخه میرن صیغه میشن به امید یه ازدواج خوب بعد خبری نمیشه دوباره نفر بعدی اینطوری وجهه زن و پایین میارن دیدم میگما اینطور ادما خیلیم با ابرو و با شخصیت اما اینکار واقعا مضخرفه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
ویترین زندگی بقیه رو با خودت مقایسه نکن میدونی وقتی یه زن طلاق میگیره چقد گرگ واسش دندون تیز میکنن ا ...

متاسفانه🤐یه واقعیت تلخ و چندش تواین خراب شده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من ۲۷سالمع تا حالا ازدواج نکردم

مردم دوتا دوتا شوهر میکنن

بیشتر ببینید

عزیزم اینا ظاهر قضیه ست

دختر عموم نامزد بود انقد زنعموم اذیت کرد جدا شد با یه پسر مجرد ازدواج کرد شاسی داشتن یه عالمه ملک وسرمایه ولی خسیس وبه شدت دخالتگر،خواهر جاریم همینطور با پسر مجرد ازدواج کرد اولش انقد میگفتن پولداره فلانه ولی اونم به ظاهر خوبه باطنش جالب نیس 

مونده به بخت و اقبال 

همون طلاق گرفتن میرینه تپ مغز و اعصاب یه ملت و خانوادش هیچوق اینجوری نگو انشالله یبار ازدواج کنی عال ...

انشالله عزیزم مرسی😘

بیشتر ببینید
خب اون زن هم از بین اون همه یکی و انتخاب می‌کنه دیگه و اینبار با تجربه بیشتر

همیشه هم مورد خوب نمیشه خیلیا بخاطر مهریه و پول میان طرفشون

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

اتفاقا من اکثرا میبینم مطلقه ها بهتر بلدن مردها رو ب خودشون جذب کنن،پخته ترن کمتر احساسی وبیشتر منطقی هستن و از تجربیاتشون وسختی هاشون تو زندگی قبلی استفاده میکنن این رفتارها واسه مردها خیلی جذابه...

اکثر پسرهای مجرد هم شیفته همین اخلاق خانم های مطلقه میشن تا دخترهای مجرد بی تجربه

منم هرکسی‌رو‌میبینم طلاق گرفته خوشبخت شده

همسایمون طلاق گرفت شوهر اولش‌یه پراید داشت

شوهر دومی خودش تویوتا داره برای زنه هم‌کیا اپتیما خریده

اون یکی دوستم طلاق گرفت زن یکی شده سالی دپبار میرن دبی برج خلیفه یه ماه میمونن