2777
2789
عنوان

کیا مثل من هنوز هیچی خرید عید نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 85 پست
منم همینطور

البته امسال بارندگی اعلام کردن 

ولی هم خیلی جنسا گرونه همم وقت نکردم شرایط بازار رفتن نداشتم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخه همه میخرن ماهم میخریم دیگه😂

انشالا همیشه به خرید عزیزم من برای خودم اون نظر رو دادم اصلا به کسی خرده نمیگیرم چرا دم عید میخرن دوس دارن پولشو دارن بخرن چرا که نه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

مانتو خریدم ولی مشکیه حالا شوهرم میگه مشکی نمی خریدی کرم بر می داشتی 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بیشتر ببینید
اجبار نیست خرید عزیزم آدم وقتی نیاز به یه وسیله داره میخره چه عید باشه چه هر مناسبتی اگه میبینی نیاز ...

نیاز دارم من واقعا

کفشم خیلی خراب شده

مانتو لباسی چیزی هم برا تابستون ندارم همه زمستونه آن

شال هم یدونه دارم فعلا مشکی 

همراه مانتو می‌خوام بخرم

اجبار نیست خرید عزیزم آدم وقتی نیاز به یه وسیله داره میخره چه عید باشه چه هر مناسبتی اگه میبینی نیاز ...

بدیش اینه ی عده ب بهونه سال نو فقط میتونن لباس بخرن (سالی ی بار)ولی خب امسال همونم نمیشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کفش می‌خوام بخرم از چند تومان هست تو بازار؟یه کفش خوشگل با کیفیت می‌خوام امسال بگیرم

از 800 دیدم تا 15 میلیون 

دیگه بر اساس بودجه ی خودت 

اگر میخوای کفش 361 یه طرح گذاشته دوتا کفش انتخاب کنی اونکه ارزونتر هست رایگان 

پسرم یکی انتخاب کرد 6400 یکی هم 6100 خیلی هم جنس و کیفیت عالی داره 

دیگه پول اون 6400 دادم 

این تایپیک رو منم چند روز پیش  زده بودم 

هیچی  نخریدم حتی  یه  جوراب   

انقد ناراحتم  چرا امسال اینجوری شد 

هرسال  حداقل  یه  شومیزی  کفشی  میخریدم امسال هیچی   

نخریدم