2777
2789
عنوان

کیا مثل من هنوز هیچی خرید عید نکردن

1607 بازدید | 85 پست

من هیچی نخریدم هیچی 

شما چی می‌خواین بحرین امسال 

خیلی چیزا گرون شده

امسال می‌خوام مانتو کفش و شال بگیرم فقد 

شلوار از قبل دارم

شما چی گرفتین 

خیلی چیزای رو گرفتم

لباس کوردی مانتو کفش

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من لباس و کیف و کفش هیچی نخریدم، معلومم نیست بخرم 

مهم نیست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من لباس خونگی و لباس زیر و لباس بیرونی و کیف و کفش

عطر مونده که بگیرم و شاید ساعت و شاید قاب گوشی

و شاید های دگر😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بیشتر ببینید

من یه کت دامن خریدم و یه اسکارف و شال و کفش ولی نپوشیده مدلش دلم زد 😒چون مغازه دار اون مانکن ....  سه ماه تموم گذاشت جلو مغازه ها بار رد شدم دیدم دقیقا همون لباس و همون رنگ می‌خوام برم فردا مانتو بخرم 

کلا به لباس عید اعتقادی ندارم چون در کل سال چیزی ببینم خوشم میاد پولم داشته باشم میخرم چه اصراریه عید بخرم بهار هم مثل بقیه فصل ها یه فصل تکراریه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

۶۰۰ مانتو خریدم(جنسش خوب نیست ولی عید رو کفایت میکنه) 

۲ تومن چندتا شلوار بیرونی و خونگی 

۳۰۰ روسری 

۶۰۰ هم کتونی 

دیگ سارافون خونگی اینا هیچی نگرفتم

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید