2777
2789
عنوان

کیا استخونشون بزرگه مثل من🥲

138 بازدید | 15 پست

باعث میشه چاق دیده شیم🥲😭

با اینکه وزنم کمه ولی چاق دیده میشم کلمم بزرگه اونم از یه طرف باعث چاقتر نشون داده شدن میشه

آخ من چیکار کنمممم😭

گناهم چیه 

چرا من زیبا نیستم

I'm just girl 🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همع جوره اندامم فیت و عالی بود،  ازدواج کردم یکم استخون ترکوندم و استخونام بزرگ شد،  بچه که اوردم دیگه هیچکدوم از لباسای قبلم سایزم نیست،  با اینکه خیلی لاغر کردم ولی سایزم خیلی بزرگتر از اون چیزیه ک بچشم میاد

کی تعیین میکنه زیبایی و زشتی چیه؟همه به شکل خودشون زیبا هستن به زندگی مجازی و اینستاگرامی نگاه نکن که همه معیارو ارزشهارو جابجا کرده تو اونجوری که هستی زیبا و ارزشمندی

چه عجیب! من استخوان بندیم درشته ولی اصلا چاق دیده نمیشم نسبت به وزنم خیلی لاغرتر دیده میشم همه فکر م ...

منم ۵۷ کیلوام همه فکر میکنن ۶۵ کیلوام

نمیدونی چقد واسه من عذاب آور بود موقعی داشتن انداممو با هم سن و سالام مقایسه میکردن

I'm just girl 🎀