2777
2789
گلم من چه قرصی بخورم دردش کمی بهتر بشه هم درد دارم هم سوزش و گرفتگی ،گردن و دست و تخته شون م هست

ببین اصلا نباید مسکن بخوری چون سر میشی نمیدونب تو چه حالتی درد داری..باید فعالیتت رو کم کنی حتی شده استراحت مطلق به دیسکت استراحت بدی تا اب میان‌بافتیش ترمیم بشه 

باسد فشار از روش برداشته شه

بعدشم شروع کنی به حرکات اصلاحی و ابدرمانی و …

فقط وقتایی که با وجود این کارا درد داشتی یدونه الفن ایکس بخور خیلی اروم می‌کنه

ببین اصلا نباید مسکن بخوری چون سر میشی نمیدونب تو چه حالتی درد داری..باید فعالیتت رو کم کنی حتی شده ...

ممنون  ، نمی تونم کاری انحام بدم ، استراحتم درد و گرفتگی همراه با سوزش زیاد هست پروفن خوردم اثر نداشت اصلا این قرص رو امتحان کنم ببینم چطوره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فیزیوتراپی همون لحظه‌که جواب نمیده باید صبر داشته باشی ابدرمانی هم برو معجزه می‌کنه

جدی میگین باشه حالا ادامه میدم ببینم چی میشه

سری قبل ک دردم عود کرده بود رفتم استخر عالی بودا عالی خیلی دردمو کم کرده بود اینسری هوا سرد بود نشد برم استخر بعد عید ان شااالله میرم 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
اقوام پزشک زیاد دارم اما خودم نه می‌خوام دکتری بخونم ولی رشته‌م یه چیز دیگه‌ستباورتون نمیشه کلا پزشک ...

عزیزم من مدتها دیسک داشتم به خاطر تجویز چهار نفر امثال شما چقدر بدنم الکی آسیب دید 

اجازه بدین دکترها نظر بدن اینقدر قاطعانه نظر ندین 

کلا اینقدر با غرور آدم احساس دانایی کنه خودش ناشی از جهل هست

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
عزیزم من مدتها دیسک داشتم به خاطر تجویز چهار نفر امثال شما چقدر بدنم الکی آسیب دید اجازه بدین دکترها ...

هیچ دیسکی با مراقبت آسیب بیشتری نمی‌بینه چیزایی که من گفتم صرفا تجربیات خودم و پیشگیری از آسیب بیشتره تا کار به عمل نکشه هر دکتر خوبی هم برید که صرفا به فکر پول نباشه مرحله‌ی اول این مراقبت هایی که عرض کردم رو تجویز می‌کنه نمی‌دونم چطوری میشه با مراقبت آسیب دید:)

ببین اگر برای انجام جراحی دیسک به متخصص این زمینه مراجعه کنی اصلا جای نگرانی نیست و میتونی با خیال راحت به درمانت امیدوار باشی خاله ی من دیسکش خیلی اذیتش می کرد بعد از کلی دکتر رفتن بهش دکتر مستوفی رو پیشنهاد دادن پیش ایشون که رفت الان حالش خیلی خوبه و روند درمان خوبی رو طی کرد

ممنون ، نمی تونم کاری انحام بدم ، استراحتم درد و گرفتگی همراه با سوزش زیاد هست پروفن خوردم اثر نداش ...

کلا باید بری استراحت مطلق وضعیتی که الان دارم . حدود حداقل یکی دو ماه کار بی کار فقط خواب به صورت پشت به زمین دست در وضعیت کلا راحتی . دکتر به خاطر درد شدید من و اینکه قند و چربی نداشته باشم و بیماری دیگه ای برای بهبود درد آمپول دگزا متازون تجویز کرده . به مدت چند روز تا التهاب  و فشار روی عصب کم بشه به مرور درد هم کم میشه وبهتر باید یکی دو ماه مطلق استراحت باشه چیز ی بللند نکنی