2777
2789
هیچ وقت عمل لازم نیست با استراحت و ابدرمانی و فیزیوتزاپی و ورزش و بقیه‌ی مراقبت‌ها همه‌ی دیسکها قابل ...

من دیسک کمر دارم ۶ جلسه تا الان رفتم تغییر خاصی نکردم چرا

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت عمل لازم نیست با استراحت و ابدرمانی و فیزیوتزاپی و ورزش و بقیه‌ی مراقبت‌ها همه‌ی دیسکها قابل ...

شما پزشک هستید اینقدر قاطعانه نظر میدین؟ 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
چه ورزشی؟انقد پشت سیستم نشستم اینجور شدم

همین ورزش ساده که از جلو عقب و پهلوهای سر تک تک دست به سر و سر به دست فشار بده و ۱۰ ثانیه مکث کنی خیلی موثره ولی اگه بتونی بری باشگاه که عالیه 

تو نت بزنی حرکات تقویت گردن و سرشانه میاد برات 

منم دیسک گردن دارم و عصب اولنار دست چپم تو فشاره 

تازگی دیگه کار کردن واسم خیلی خیلی سخته 

درد و سوزش بدی زیر کتفم دارم که دلم میخواد با یه وسیله تیز اون قسمتو فشار بدم 

درد تا شونه و آرنج و انگشتام میاد ، و شدتش از انگشت کوچیک به سمت انگشت شصت کم میشه 

وقتی عود کنه نه می تونم به پشت بخوابم نه به پهلو ، فقط رو شکم خوابیدن باعث میشه دردش کم بشه که اون هم سخته 

چند ساله نرفتم دکتر 

بعد تعطیلات باید برم 

منم دیسک گردن دارم و عصب اولنار دست چپم تو فشاره تازگی دیگه کار کردن واسم خیلی خیلی سخته درد و سوزش ...

رو شکم خوابیدن برای کمر و گردن سمه درسته درد رو کمتر کرده براتون ولی فشار زیادی به مهره های کمر وارد میکنه 

به پشت بخواب  بدون بالش زیر زانوها هم بالش بزرگ بزار تا قوس کمر به زمین چسبیده باشه اینو امتحان کن 

عصب دستت حسابی تحت فشاره فیزیوتراپی و دارو درمانی هم میتونه فشار رو از روش برداره حتما برو دکتر 

رو شکم خوابیدن برای کمر و گردن سمه درسته درد رو کمتر کرده براتون ولی فشار زیادی به مهره های کمر وارد ...

چشم این روش رو که گفتین امتحان میکنم 

کارم از فیزیوتراپی و دارو گذشته دیگه جواب نمیده چندسال استفاده کردم 

حتی سرپا هم زیاد وایسم گردن و زیر کتفم شروع میکنه به درد و سوزش 

تازگی هم کمی فشار کار بیارم به دستم انگشتام و دستم هم ورم میکنه 

شما پزشک هستید اینقدر قاطعانه نظر میدین؟

اقوام پزشک زیاد دارم اما خودم نه می‌خوام دکتری بخونم ولی رشته‌م یه چیز دیگه‌ست

باورتون نمیشه کلا پزشکا میگن عمل دیسک اشتباهه مگر در مواردی که طرف کاملا فلج شده باشه وگرنه دیسک می‌تونه در سن پایین خودشو ترمیم کنه با رعایت اون مواردی که گفتم

اقوام پزشک زیاد دارم اما خودم نه می‌خوام دکتری بخونم ولی رشته‌م یه چیز دیگه‌ستباورتون نمیشه کلا پزشک ...

گلم من چه قرصی بخورم دردش کمی بهتر بشه هم درد دارم هم سوزش و گرفتگی ،گردن و دست و تخته شون م هست