2777
2789
عنوان

موضوع نی نی سایتو عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 116 پست
الان تحصیلاتتون رو دیدم خیلی جالب بود برام چون معماری خیلی به علوم پایه نزدیک نیست ولی خیلی عالیه که ...

درسته ،من فیزیک کنکور رو صد زدم ،فیزیک قلمچی رو صد میزدم ،ولی موقع انتخاب رشته یه دونه معماری اشتباهی زده بودم که همون دراومد 😅البته خیلی کمک میکنه به حال روحیم و‌درکل زندگی ،معماری تو همه رشته ها سرک‌میکشه ولی در حد طراحی ... شاید دنیای بعدی فیزیک خوندم 😅 بله جالب میشه من حتما تاپیکاتونو میخونم و حتما هستن کساییکه علاقه به علم دارن

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

درسته ،من فیزیک کنکور رو صد زدم ،فیزیک قلمچی رو صد میزدم ،ولی موقع انتخاب رشته یه دونه معماری اشتباه ...

بینهایت باعث افتخار بنده هست هم صحبتی با شما دوست عزیز و خیلی خوبه که در رشته معماری ارامش دارید و به این رشته علاقه دارید انشالله همیشه موفق باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بینهایت باعث افتخار بنده هست هم صحبتی با شما دوست عزیز و خیلی خوبه که در رشته معماری ارامش دارید و ب ...

سلامت باشی عزیزم همچنین 😊🙏

هدف بلندپروازانه ایلان ماسک؛ تله‌پاتی و کنترل اشیا با ذهن به کمک تراشه نورالینک

🔹شرکت نورالینک متعلق به ایلان ماسک، با ثبت علائم تجاری «تلپاتی» و «تِلِکینِسیس» در آمریکا، قدمی جسورانه به سوی آینده‌ای برداشته که تا دیروز فقط در فیلم‌های علمی‌تخیلی می‌دیدیم!

🔹تلپاتی قرار است به افراد معلول کمک کند تا تنها با فکر کردن، دستگاه‌ها را کنترل کنند، بدون نیاز به دست یا صدا. اما این همه ماجرا نیست؛ نورالینک به دنبال ایجاد ارتباط ذهن به ذهن بین انسان‌هاست. تصور کنید بتوانید بدون حرف زدن، فقط با ذهن‌تان با دیگران ارتباط برقرار کنید!

🔹تِلِکینِسیس هم قرار است ما را به رویای کنترل اشیاء با ذهن نزدیک‌تر کند. هدف اولیه، کمک به افرادی است که محدودیت‌های حرکتی دارند؛ اما آینده‌ای را تصور کنید که در آن فقط با فکر کردن، بتوانید چراغ‌ها را روشن کنید یا حتی یک فنجان قهوه را جا‌به‌جا کنید

⭕️ کمبود ویتامین ب۱۲ می‌تواند به زوال عقل بینجامد

📌  ویتامین ب‌۱۲ ممکن است به اندازه کلسیم یا ویتامین ث یا دی برای همه شناخته‌شده نباشد، اما به‌ همان اندازه برای سلامتی، به‌خصوص سلامت مغز، مهم است

♦️ یک مطالعه جدید که در مجله «سالنامه مغز و اعصاب» (Annals of Neurolo) منتشر شده است، نشان می‌دهد افراد مسن با سطوح پایین‌تر ویتامین ب۱۲ فعال، تفکر کندتری دارند و فرایندهای فکری آن‌ها آهسته‌تر عمل می‌کند و دچار ضایعات بیشتری در ماده سفید مغز می‌شوند که با زوال عقل مرتبط است.

به گزارش ویمنزهلت، ویتامین ب‌۱۲ ممکن است به اندازه کلسیم یا ویتامین ث یا دی برای همه شناخته‌شده نباشد، اما به‌ همان اندازه برای سلامتی، به‌خصوص سلامت مغز، مهم است. این ویتامین محلول در آب در بسیاری از فرایندهای بدن نقش دارد، از جمله تولید دی‌ان‌ای، تشکیل گلبول‌های قرمز خون و تولید انرژی، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهند که کمبود این ویتامین می‌تواند در آینده خطر ابتلا به زوال عقل را هم افزایش دهد.

با نورالینک مرگ دیگر معنایی ندارد!

🔹ایلان ماسک در مصاحبه ای گفته است: با فناوری‌هایی مانند نورالینک مرگ معنایی نخواهد داشت. به باور ماسک اگر نورالینک بتواند خاطرات فرد را ضبط کند، می‌توان آنها را به کلون آن فرد انتقال داد.

🔹او می‌گوید احساسات نیز سیگنال‌های مغزی هستند و می‌توان آنها را به‌وسیله تراشه ثبت و به کلون منتقل کرد،او این امر را به مرگ در ویدیوگیم‌ها تشبیه می‌کند.

توکه منوندیدی پس چطوری عاشقم شدی؟

دیدن وعاشق شدن برای دنیای ماهاست واینجاتودنیای ماورااول عاشق روح هم میشن بعدهمومیبینن روح ماهزاران ساله که عاشق هم هستن

یکی اینوبرام تفسیرکنه🤪

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

دانشمندان دارن سعی می‌کنن تجربه مرگ مصنوعی ایجاد کنند تا به اطلاعات تجربه نزدیک به مرگ دست پیدا کنند ...

عالیه کاش اینم پیدا کنن که بعد از مرگ واقعا روح وجود داره یا نه ،به لحاظ علمی منظورمه نه اعتقادی ،ایلان ماسک گفته دیگه مرگ معنایی نداره و اطلاعات مغز رو میخواد به کلون انتقال بده

نظریه های جالبی در موردش هست هیچ کس نمیدونه اون ده دقیقه مغز داره چیکار میکنه یا انسان چه حسی داره

یه بار بصورت اتفاقی هنگام مرگ یه نفر درحال گرفتن نوارمغز بودن و نشون میداد که مغزش فعالیت خبلی زیاد وشدیدی تو اون چند دقیقه داشت 

شنیدین که میگن هنگام مرگ تمام زندگیمون از جلوی چشممون رد میشه

توکه منوندیدی پس چطوری عاشقم شدی؟دیدن وعاشق شدن برای دنیای ماهاست واینجاتودنیای ماورااول عاشق روح هم ...

اگه دانشمندا بتونن وجود روح رو اثبات کنن خودش یه مرحله بزرگه ،شاید واقعا ارواح اطرافمون باشن ولی ما نتونیم ارتباط برقرار کنیم ،عشق و عاشقی هم که بین زن و‌مرد همیشه هست

یه بار بصورت اتفاقی هنگام مرگ یه نفر درحال گرفتن نوارمغز بودن و نشون میداد که مغزش فعالیت خبلی زیاد ...

به قول یکی از دوستامون اینجا میگفت ،انگار که اطلاعاتش داره به سرور مرکزی منتقل میشه تو ده دقیقه آخر 

عالیه کاش اینم پیدا کنن که بعد از مرگ واقعا روح وجود داره یا نه ،به لحاظ علمی منظورمه نه اعتقادی ،ای ...

یادم زمانی که من ۱۵ سالم بود دانشمندای ژاپنی داشتن روی یه طرح کار می‌کردن برای تبدیل انرژی به صدا با توجه به این که صداها از بین نمی‌رن و از جو زمین هم خارج نمیشن میشه اونا رو دوباره بازیابی کرد و دوباره به صوت تبدیلشون کرد مثلا صدای پیامبران یا دانشمندان قدیمی یا غار نشینا و...

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اگه دانشمندا بتونن وجود روح رو اثبات کنن خودش یه مرحله بزرگه ،شاید واقعا ارواح اطرافمون باشن ولی ما ...

من پروازروح روبااین آدم تجربه کردم همونجافهمیددوسم داره ارتباط روحی عمیقی داریم میدونم که روح وجودداره ومافقط جسم نیستیم ولی حرفش برام سنگین بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

یادم زمانی که من ۱۵ سالم بود دانشمندای ژاپنی داشتن روی یه طرح کار می‌کردن برای تبدیل انرژی به صدا با ...

از بس که ژاپنی ها اهل اسراف نیستن ،خیلی ایده جالبیه ،یه انرژی تموم نشدنی هست ،اگه بهش برسن واقعا جالب میشه ،یه سریال دیدم به اسم دئوس یا دؤوس ،تونسته بودن داخلش صدا و تصویر عیسی مسیح رو برگردونن