2777
2789
عنوان

موضوع نی نی سایتو عوض کنیم

755 بازدید | 116 پست

نه ازدواج نه دعوا نه مادرشوهر 

بیاین راجع به مسائل عجیب غریب حرف بزنیم 

مثلا سال ۲۰۳۳ قراره یه شهاب سنگ از نزدیک زمین رد بشه 

یا 

یه عروس دریایی پیدا کردم که میلیونها سال عمر کرده و‌دارن بررسی میکنن برای افزایش طول عمر انسان 

یا 

یه مکان تو‌روسیه هست که امواج مغناطیسی ساطع میکنه و‌کسی نمیدونه منبعش چیه ؟ 

یا 

چندتا هم شما بگین ...

حوصلم سررفته 😁

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره اینجور مسائل باحالن دیگ خودمم خسته شدم از این همه گیس و گیس کشی

اخه نمیدونم استقبال میشه یا نه ولی یبار تو عید یه نفر همچین تاپیکی زد خیلی جذاب بود 

با استفاده از ژن درمانی تونستن ناشنوایی ژنتیکی یه بچه رو درمان کنن (خبر موثق)

این باحاله

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید

من با توجه به رشتم از این جور خبر ها با توضیحات کامل زیاد دارم اگر دوست دارید از این به بعد در این باره تاپیک بزنم؟

وااای رسیدیم به سال ۱۵۰۰، چه قدر عدالت وجود داره، چقدر همه ی ما مردم اخلاقامون انسانی شده، چه حالب وقتی طرف تلاش میکنه ۹۹ درصد به هدفش میرسه چون پارتی و سهمیه نیست، وای اخبار داره از انسانیت حرف میزنه، چه خوبه الودگی نیست، مرزها شکسته شده، کسی حق طرف مقابل را نمیخوره.

وای چه خوشحال کننده 

منم یه خبر موثق دارم 

دانشمندا بررسی کردن برای ریزش مو دارویی پیدا کردن که به هیچ عنوان هورمونی نی و حتی کساییکه هیچ مویی نمونده براشون هم میتونن جواب بگیرن ،دنبال مجوز پخش عمومی هستن 

من با توجه به رشتم از این جور خبر ها با توضیحات کامل زیاد دارم اگر دوست دارید از این به بعد در این ب ...

رشته تون چیه ؟ راجع به فیزیک هم اطلاعات داری؟ راجع به اثر مشاهده گر