2777
2789
عنوان

وای بچه ها الان می میرم از دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست
هیچ لباس درست و حسابی پیدا نمیشه این روزها . دارم پیر می شم فکر کنم 😂دچار بحران ۲۶ سالگی شدم

سنی نداری ک😁 بحران واسه منه ک داره 30 سالم میشه ولی قلبم تو نوجوونیم مونده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سنی نداری ک😁 بحران واسه منه ک داره 30 سالم میشه ولی قلبم تو نوجوونیم مونده

تو چرا ؟ البته ببخشید اگر پرسیدم. ‌

اگر دوست نداری و حالت رو بد می کنه نگو عزیزم .

آخه نه دوستام هستن و نه کسی رو دارم . 

هر کی مشغول کار های خودش این روزها 

باهاش قهری؟

ای کاش دوست بودیم که اصلا بخوایم قهر بکنیم ..... 

اون یه غریبه که من از دور همیشه دوسش داشتم ...

یه بار هم به پیشنهاد تراپیستم بهش اعتراف کروم و خیلی خوب برخورد کرد ولی واکنش متقابلی نشون نداد . 

من هم اون رو به معنی نداشتن احساس متقابل بر داشت کردم . 

حالا هم اومده تهران و میدونم تو این شهر . 

بیشتر دلم براش تنگ شده 

تو چرا ؟ البته ببخشید اگر پرسیدم. ‌اگر دوست نداری و حالت رو بد می کنه نگو عزیزم .آخه نه دوستام هستن ...

نه عزیزم اشکالی نداره❤ منم آروم میشم اتفاقا

خیلی تحت فشارم، دلم نوجوونیم رو میخواد، آزاد رها مستقل، واسه خودم عشق و حال میکردم 

حس میکنم اصلا تحمل زندگی متاهلی و بچه ها رو ندارم، شایدم افسردگیم عود کرده 

خلاصه که دم عیدی حالم بده 

نه عزیزم اشکالی نداره❤ منم آروم میشم اتفاقاخیلی تحت فشارم، دلم نوجوونیم رو میخواد، آزاد رها مستقل، و ...

الان من دقیقا آزاد و رها دارم برای خودم می چرخم ولی واقعا آدم نیاز داره گاهی دلش به یه چیز هایی خوش باشه . 

من کاملا درکت می کنم چون خواهرم هم مثل تو همیشه همین رو میگه ولی در واقعیت شماها فقط از باز مسئولیت خسته شدین ‌‌باور کنید اگر نباشن و استراحت بکنید بعد ۱ هفته دلتون برای زندگی قبلیتون تنگ میشه .

نه عزیزم اشکالی نداره❤ منم آروم میشم اتفاقاخیلی تحت فشارم، دلم نوجوونیم رو میخواد، آزاد رها مستقل، و ...

الان من دقیقا آزاد و رها دارم برای خودم می چرخم ولی واقعا آدم نیاز داره گاهی دلش به یه چیز هایی خوش باشه . 

من کاملا درکت می کنم چون خواهرم هم مثل تو همیشه همین رو میگه ولی در واقعیت شماها فقط از باز مسئولیت خسته شدین ‌‌باور کنید اگر نباشن و استراحت بکنید بعد ۱ هفته دلتون برای زندگی قبلیتون تنگ میشه .

ای کاش دوست بودیم که اصلا بخوایم قهر بکنیم ..... اون یه غریبه که من از دور همیشه دوسش داشتم ...یه با ...

نباید میگفتی... میبینی ک اون طور ک میخواستی نشد... 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
هر لار که پیام میدم خیلی خوب برخورد می کنه ولی دوستم نداره. همین هم کافیه برای اینکه خود دار باشم و ...

اینا آدمو تو تله عاطفی میندازن خیلی نامردن ،برخوردشون خوب و عالیه آرامش میده ب آدم ولی امان از عاقبتش من کردم تو نکن😪

بنظرم کسی ک دوستت داره خیلی ارزشمندتر از اونیه ک تو دوستش داری🥲🥺

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اینا آدمو تو تله عاطفی میندازن خیلی نامردن ،برخوردشون خوب و عالیه آرامش میده ب آدم ولی امان از عاقبت ...

آخه اوتی که دوسم داره خیلی بهم توجه می کنه 🥺ولی توجه و محبت های اون برای من مثل مزاحمت می مونه ‌. دست خودم نیست . 

بارها خواستگاری کرده و بعد مدت ها رفتم باهاش بیرون نتونستم تحمل بکنم و بعد نیم ساعت برگشتم 

آخه اوتی که دوسم داره خیلی بهم توجه می کنه 🥺ولی توجه و محبت های اون برای من مثل مزاحمت می مونه ‌. د ...

دقیقا درکت میکنم

ولی متاسفانه تو توی تله عاطفی اون آدمی افتادی ک هیچ قصد و نیتی نداره فقط بگم ک عمر و جوونیت میره همین

اونیکه دوستت داره خییلیی باارزشتر از اونیه ک تو دوستش داری

چون اونه ک واقعا میخوادت

باید منطقی ب این قضیع نگا کنی

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤