2777
2789
عنوان

موضوع نی نی سایتو عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 116 پست
خیلی جذابه شاید اونا بتونن به تکنولوژی ای دست پیدا کنن که بتونن با سرعتی بیشتز از سرعت نور حرکت کنن ...

منم به این موضوع خیلی علاقه دارم از لحاظ تئوری میگن ثابت شده ولی به صورت عملی چندین سال احتمالا طول بکشه(تاپیک شما جزو تاپیک های مورد علاقه منه )

نه از ژن اعضای خانواده نمیشه استفاده کرد چون هر چقدر هم روابطشون نزدیک باشه ولی باز هم به طور کامل ژ ...

وای خدا چقدر جذاب 😍😍چقدر بعضی پیشرفتای علم خوبه ،اینجوری خوب میشه پس برای همه مشکلات میشه درمان پیدا کرد ،اگه بشه ژن معیوب رو ویرایش کرد پس میشه روند پیری رو‌هم متوقف کرد ؟،چرا استفاده از ژن افراد خانواده از لحاظ اخلاقی درست نی؟ 

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جالبه ،رشته تون هیجان داره ،تو ایران کم هست این مراکز تحقیقاتی وگرنه حتما داخلش مشغول میشدم

در بیولوژی منظورته یا اختر زیست شناسی؟ در بیولوژی بله کمه ولی در بحث اختر زیست شناسی نه مرکز تحقیقاتی وجود داره نه رشته دانشگاهی صرفا از طریق مقالات و بعضی گروه ها میشه اطلاعات بدست اورد

منم به این موضوع خیلی علاقه دارم از لحاظ تئوری میگن ثابت شده ولی به صورت عملی چندین سال احتمالا طول ...

چه خوب ،یه نفر شبیه خودم پیدا کردم 👌 منم واقعا علاقه دارم به این مسائل ،زندگی قشنگ میشه وقتی بهشون فکر میکنیم ،تو سریال سه جسم دیدم که یکی از دانشمندا همچین ایده ای داد و بعد راجع بهش خوندم دیدم واقعا به لحاظ تئوری حرفش بوده 

من فک میکنم علم و دانش تازه اول راهه و ما انسانها هنوز خیلی چیزارو نمیدونیم ولی دانشمندا دارن رو تخیلی ترین مسائل و خنده دارترین ایده ها فکر میکنن ،امریکا رو بیشتر ایده های خاص سرمایه گذاری میکنه ....یکیش که خیلی برام عجیب بود ،یه اداره تحقیقاتی دارن که در مورد تله پاتی و برونفکنی کار میکنن 

در بیولوژی منظورته یا اختر زیست شناسی؟ در بیولوژی بله کمه ولی در بحث اختر زیست شناسی نه مرکز تحقیقات ...

من علاقه م به فیزیک کوانتوم زیاذه ولی رشته م چیز دیگه ای هست ،صرفا عضو گروهها هستم یا مقاله میخونم یا تو یوتویوب فیلم میبینم

وای خدا چقدر جذاب 😍😍چقدر بعضی پیشرفتای علم خوبه ،اینجوری خوب میشه پس برای همه مشکلات میشه درمان پی ...

بله حتی میشه روند پیری روو معکوس کرد (یعنی افراد مسن رو مقداری جوون تر کرد) اتفاقا پروژه یکی از دانشمندان امریکایی پروفسور davidsinclairهم در این باره هستش و حتی ایشون میگن تا 5 سال اینده با این روش توانایی درمان کامل نابینایی رو دارن ایشون پروفسور دانشگاه هاروارد هستند  ...دلیل اینکه از لحاظ اخلاقی درست نیست چون به هر حال انجام برداشتن اون ژن امکان داره برای فرد خطرناک باشه و اینکه کلا اطلاعات ژنتیکی افراد جزو موارد خیلی محرمانه هر فردی حساب میشه و همچنین اهدا ژن می‌تواند خطرات و عوارض جانبی برای فرد اهداکننده به همراه داشته باشد.

ژن درمانی در حیطه درمان سرطان هم خیلی کمک کنندست ولی متاسفانه هنوز هم در بخش تحقیقات قرار داره و به ...

😔😢 چه بیماری سرسخت و گردن کلفتی 

روش درمانی دیگه ای پیدا کردن ؟ یا اونم نه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
بله حتی میشه روند پیری روو معکوس کرد (یعنی افراد مسن رو مقداری جوون تر کرد) اتفاقا پروژه یکی از دانش ...

تو ژاپن یه عروس دریایی پیدا کردن که میلیون سال عمر داره و مکانیزمی داره که وقتی به یه سنی میرسه فعال میشه و دوباره به عقب برمیگرده ،دانشمند ژاپنی داره روش کار میکنه 

در مورد افراد معلول هم که دونفر رو نشون داد که با تراشه ایلان ماسک تونستن اندامشونو حرکت بدن ،در مورد نابینایی هم شنیده بودم ولی دنبال نکرده بودم ،چقدر پیشرفت علم داره میاد به کمک انسانها 

پس بهترین راه ژن درمانی شاید ساخت مصنوعیش باشه که من متاسفانه اطلاعاتم تو این زمینه به شدت کمه نمیدونم شدنیه یا نه ولی شاید از افراد در حال مرگ بشه برای اهدا کمک گرفت مث اهدای سایز اعضای بدن 

ولی در هرصورت میشه کنترل کرد با ژن درمانی خیلی مسائل رو 

😔😢 چه بیماری سرسخت و گردن کلفتی روش درمانی دیگه ای پیدا کردن ؟ یا اونم نه

بله واقعا بیماری خیلی عجیبیه روش های دیگه ای مثل جراحی ،شیمی درمانی ، پرتو درمانی ، ایمونوتراپی ، هورمون درمانی ،ویروس‌درمانی انکولیتیک ، استفاده از نانوذرات و سلول درمانی هم هست خیلی ها با این روش ها تونستن بهبود پیدا کنند به هر حال هر چی سریع تر تشخیص داده بشه خیلی بهتره

تو ژاپن یه عروس دریایی پیدا کردن که میلیون سال عمر داره و مکانیزمی داره که وقتی به یه سنی میرسه فعال ...

ژاپنی ها هم واقعا خیلی هوش بالایی دارند کلی چیزای عجیب کشف میکنند ...ژن‌درمانی هم  پتانسیل بسیار زیادی برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های مختلف، از جمله بیماری‌های ژنتیکی، سرطان و بیماری‌های عفونی، داره در کل حیطه خیلی جذاب و نویی هستش داخل ایران هم افراد زیادی دارن روش کار میکنند پروفسور مجرد هم یکی از پیشرو های این علم در ایران هستند.

ژاپنی ها هم واقعا خیلی هوش بالایی دارند کلی چیزای عجیب کشف میکنند ...ژن‌درمانی هم پتانسیل بسیار زیا ...

آفرین نمیشناختمشون ،خداروشکر ،خدا حفظ کنه این دانشمندا و پروفسورهارو 🙏

الان تحصیلاتتون رو دیدم خیلی جالب بود برام چون معماری خیلی به علوم پایه نزدیک نیست ولی خیلی عالیه که دنبال علاقتون میرید و دربارش مطالعه میکنید، و اینکه این تاپیک شما یک جرقه ای توی ذهن من زد شاید از این به بعد درباره اخبار جدید و جالب علمی یک تاپیک بزنم و مطالبی که بلدم رو بیان کنم و توضیح بدم قطعا علاقه مندان به علم هم هستن اینجا