2777
2789
عنوان

موضوع نی نی سایتو عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 116 پست
از بس که ژاپنی ها اهل اسراف نیستن ،خیلی ایده جالبیه ،یه انرژی تموم نشدنی هست ،اگه بهش برسن واقعا جال ...

البته الان ۴۳ سالم. شده هنوز خبری از اون نیست امیدوارم قبل از این که ما بریم یه خبری از اون طرح بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من پروازروح روبااین آدم تجربه کردم همونجافهمیددوسم داره ارتباط روحی عمیقی داریم میدونم که روح وجوددا ...

با کی تجربه کردین ؟ یعنی برونفکنی انجام دادین ؟ 

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته الان ۴۳ سالم. شده هنوز خبری از اون نیست امیدوارم قبل از این که ما بریم یه خبری از اون طرح بشه.

حتما میشه ،دیگه پیشرفت علم جوری نیست که سالیان طولانی زمان ببره ،ایلان ماسک خودش پنجاه و‌خرده ای سالشه و احتمالا از هممون عجول تر باشه برای این پیشرفتا ،امروز خوندم که تراشه تله پاتی گذاشته تو مغزش ،با اون تراشه میشه از طریق افکار و ذهن با انسانهای دیگه ارتباط گرفت یا اجسام رو‌جابجا کرد 

بایه خانوم نمیدونم چطوری ولی شدوباهم خارج شدیم

منم یبار امتحان کردم و تونستم اکسمو بعد از دوسال کاری کنم باهام تماس بگیره ،میدوتستین آمریکا داره روش کار میکنه ؟ یه اداره تحقیقاتی در مورد برونفکنی داره ،یاد سریال پشت چشمهایش افتادم اونم دونفر باهم از جسمشون خارج میشن .ولی هرچیز عجیبی در آینده یا خلق میشه یا کشف میشه :) امروزم که ایلان ماسک تراشه گذاشت تو مغز خودش برای تله پاتی و کنترل اشیا صرفا با مغز 

حتما میشه ،دیگه پیشرفت علم جوری نیست که سالیان طولانی زمان ببره ،ایلان ماسک خودش پنجاه و‌خرده ای سال ...

ایلان ماسک ۸۰ درصد تبلیغاته ۲۰ درصد کار واقعی به نظرم به ژاپنیا یا حتی چینی‌ها بیشتر میشه اعتماد کرد تا ایلان ماسک

منم یبار امتحان کردم و تونستم اکسمو بعد از دوسال کاری کنم باهام تماس بگیره ،میدوتستین آمریکا داره رو ...

میشه بگی چطوربرون فکنی کردی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

ایلان ماسک ۸۰ درصد تبلیغاته ۲۰ درصد کار واقعی به نظرم به ژاپنیا یا حتی چینی‌ها بیشتر میشه اعتماد کرد ...

اخه تراشه نورالینکش تو مغز دوتا معلول کار کرد و فیلمشو پخش کردن ،ژاپنی ها هم که بله قطعا ،اونا احتمالا پیدا هم کنن نمایش ندن برای عموم

ستاره شناسی شایعه کرده بود میتونه بفهمه آینده چه طوریه 

و جدیدا ظهور امام زمان رو پیشگویی کرده بود 

که اینا دورغه طی رد الشمس هایی در تاریخ اتفاق افتاده پیشگویی های ستاره شناسا بهم ریخته و درست نیست 

اصلا زمان ظهور رو فقط خدا میدونه و هیچ،کس نمیتونه ادعا کنه 

خلاصه این یارو احتمالا همین آرش مهدی نژاد باشه 

که گفته سال ۲۰۶۷ یا ۲۰۶۸ هست 

واقعا میمونیم چی بگیم 

خوب بود 😁😁😜

میشه بگی چطوربرون فکنی کردی؟

بله وقتی که خیلی خوابم میومد و البته قبلش کتاب خونده بودم ،تمرکزم رفت بالا ،همه جادنورانی تر از قبل شده بود ،یهو خودمو دیدم روی تخت ،اون لحطه وحشت کردم ولی دیذم سبکم وتمایل به سمت بالا دارم ،حرکت کردم و تموم خیابونارو میدیدم ،سمت اکسم رفتم ببینم میتونم ارتباط برقرار کنم باهاش ،که بفهمم خوابم یا راسته ،شبش بعد دوسال بهم پیام داد

اخه تراشه نورالینکش تو مغز دوتا معلول کار کرد و فیلمشو پخش کردن ،ژاپنی ها هم که بله قطعا ،اونا احتما ...

به نظر من مراکز علمی داره از غرب به شرق منتقل میشه و احتمالا کشورایی مثل هند و چین تو آینده علمی دنیا خیلی از تحقیقاتی که الان شروع شدن رو به نتیجه می‌رسونن.

بله وقتی که خیلی خوابم میومد و البته قبلش کتاب خونده بودم ،تمرکزم رفت بالا ،همه جادنورانی تر از قبل ...

میشه بگی چطوری تمرکزکردی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

ستاره شناسی شایعه کرده بود میتونه بفهمه آینده چه طوریه و جدیدا ظهور امام زمان رو پیشگویی کرده بود که ...

آرش مهدی نژاد صرفا یه بچه ست که سعی داره جلب توجه کنه وگرنه باباونگا هم گفته آغاز پایان جهان از ۲۰۲۵ رقم میخوره و امسال جنگ‌جدیدی تو اروپا آغاز میشه ،اروپا خیلی ضعیف میشه و ....

یا نوستراداموس واقعا یه نیروی پنهان داشته 

کانال این پسره آرش رو دیدم واقعا مزخرف محضه که حتی یه دقیقه بعد رو درست پیشگویی نمیکنخ😅

به نظر من مراکز علمی داره از غرب به شرق منتقل میشه و احتمالا کشورایی مثل هند و چین تو آینده علمی دنی ...

موافقم هرجا تحقیقات علمی بیشتر باشه و‌روش بیشتر سرمایه گذاری کنن اونجا موفق تره فقط امیدوارم چین تو راه غیر انسانی ازش استفاده نکنه واقعا موجودات عجیب و‌دردسرسازی هستن

میشه بگی چطوری تمرکزکردی؟

دوس دارم دوباره تجربش کنم ولی ازینکه موجودات دیگه جسم منوتصاحب کنن میترسم اون حس سبکی هم بینهایت عالیه تجربش کردم