2777
2789
عنوان

موضوع نی نی سایتو عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 116 پست
دوس دارم دوباره تجربش کنم ولی ازینکه موجودات دیگه جسم منوتصاحب کنن میترسم اون حس سبکی هم بینهایت عال ...

نه بابا کسی تصاحب نمیکنه ،به منم گفتن به نظرم صرفا ترسوندنه ،من یبار وقتی وارد بدنم شدم وقتی خودمو تو آیینه دیذم یه لحظه شوکه شدم که این کیه 😅😂 فقط این قسمتشو دوس نداشتم ،انگار خودمو بار اوله میبینم

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

آره عزیزم با کتاب خوندن در همین مورد ،تمرین تمرکز تو گوگل هست ،من پارسال اینکارو کردم

کتابومعرفی میکنی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موافقم هرجا تحقیقات علمی بیشتر باشه و‌روش بیشتر سرمایه گذاری کنن اونجا موفق تره فقط امیدوارم چین تو ...

البته چین هم جمعیتش رو به پیری هست تو صد سال اخیر هیچ جنگی رو چین شروع نکرده بنابراین نمیشه گفت خطرناک هستن به اضافه این که تو کشورای آفریقایی به شدت دارن کارای خیریه انجام میدن و محبوبیت خاصی تو آفریقا پیدا کردن البته قدرت چیز عجیبیه نمیشه خیلی بهش اعتماد کرد.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نه بابا کسی تصاحب نمیکنه ،به منم گفتن به نظرم صرفا ترسوندنه ،من یبار وقتی وارد بدنم شدم وقتی خودمو ت ...

من آسمونواون شب سرمه ای وبی انتهادیدم عااااالی بودچطوری برگشتی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

کتابومعرفی میکنی؟

گلم کتابی بود در مورد ازتباط با ارواح ،یه آقایی توضیح داده بود زنذگی پس از مرگ و ارتباط با ارواح ،من پارسال خوندمش ،در مورد همین تله پاتی با ارواح هم بود که داخلش یه آقایی نوشته بود از قبل میدیده فرزندشو ولی متاسفانه اسم دقیقش یادم نی 

البته چین هم جمعیتش رو به پیری هست تو صد سال اخیر هیچ جنگی رو چین شروع نکرده بنابراین نمیشه گفت خطرن ...

درسته ،البته جمعیت فوق العاده زیادی داره و دیگه افراد تمایل زیادی به ازدواج و بچه دار شدن ندارن تو کل دنیا ،احتمالا یکی از روشهاست برای کاهش جمعیت جهان ،القای حس ناامیدی ،بدون ایجاد هیچ جنگی 

من آسمونواون شب سرمه ای وبی انتهادیدم عااااالی بودچطوری برگشتی؟

وقتی از جسمم خارج شدم ،جسمم خیلی سنگین میشد مث یه جسم سنگین بدون کاربرد ،ولی وقتی برگشتم داخلش که خودم از طریق قلب وارد شدم ،حس برق گرفتگی بهم دست میداد همون لحظه ،چه جالب که آسمونو سرمه ای میدیدی ،نه من انگار خودم واقعا داشتم محیط واقعی بیرون رو میدیدم عین واقعیت

درسته ،البته جمعیت فوق العاده زیادی داره و دیگه افراد تمایل زیادی به ازدواج و بچه دار شدن ندارن تو ک ...

دنیا وارد یه دوره رکود شده نظریه لیبرالیسم پایان دنیا دیگه به پایان خودش رسیده سازمان ملل کاراییشو از دست داده سینما و فرهنگ دچار رکود و تکرار شده مردم دنیا دچار سرخوردگی شدن به نظر من ما در زمانی هستیم که شاهد ظهور جهانی یه اندیشه جدید خواهیم بود.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
دنیا وارد یه دوره رکود شده نظریه لیبرالیسم پایان دنیا دیگه به پایان خودش رسیده سازمان ملل کاراییشو ا ...

درسته شایدم ظهور هوش مصنوعی خیلی پیشرفته ...

شایدم تکامل انسانهای محدود و خاص برای ادامه و همینطور تغیبر بزرگ ...

به نظر من مراکز علمی داره از غرب به شرق منتقل میشه و احتمالا کشورایی مثل هند و چین تو آینده علمی دنی ...

هند تازه پیشرفتش رو شروع کرده ولی الان چین خیلی خیلی پیشرفت کرده مراکز تحقیقاتی خفن هم تراز با امریکا داره و خیلی خوب در حال پیشرفته

دنیا وارد یه دوره رکود شده نظریه لیبرالیسم پایان دنیا دیگه به پایان خودش رسیده سازمان ملل کاراییشو ا ...

چه جالب ولی واقعا درباره اندیشه جدید کنجکاوم انشالله تا اون موقع زنده باشم ببینم