2777
2789
عزیزم خودتون میدونید که با عروس راحت نیست توقعی نداشته باشید

خب اگه راحت نیست 

پس چرا عروساش فقط براش عزیزن!،، به جون دخترم قسم عروساش رو بیشتر از دختراش میخواد 

نمیشه که فقط موقع شاذی و خوردن باشن!

چرا عروس ها نه؟؟؟ یعنی این همه محبت مامانم به خودشون و بچه هاشون،،، اینهمه کمک مالی اینا ارزش نداره ...

واقعیت اینه این کارا وظیفه بچه ست چه پسر چه دختر

حتی اگر عروس یا داماد دین و ایمون طرف باشن

باید این واقعیت و بپذیرین

خانواده منم اتفاقی میفته.خونه تکونیه هر چی هست ما دخترا میریم 

البته داماد معمولا بهتر از عروسه البته گاها

مثلا خانواده من کاری داشته باشن دامادا با دل و جون انجام میدن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب این بی عرضگیه مادر شماست عزیزماونم باید رو نده

چجور میتونی انقدر بیشعور باشی که وقیحانه به یکی بگی مادرت بی عرضه ست چقدر پررویی تو 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
بهتر عروس نیاد این کارها وظیفه بچه هاس کاش برادرت بیاد

والا مادر ما دلش نیومد یه تیکه وسیله برام جهاز بخره.ولی هنوز عروس نگرفته میگه پسرم زن بگیره خودم هوای زنشو دارم.اونوقت با این مادر چ رفتاری داشته باشیم بهتره  

چرا عروس ها نه؟؟؟ یعنی این همه محبت مامانم به خودشون و بچه هاشون،،، اینهمه کمک مالی اینا ارزش نداره ...

اشتباهت همینه...اون محبت ووفلان بهمان به دخترای مردم نیس به داداشاته...مادرت برای داداش هات زحمت کشیده اون محبت و احترام داره به پسراش میزاره نه عروس هاش عزیزم...وقتی داداششت وظیفه نداره عروس که کلاااا وظیفه ای نداره...از کسی توقع کنید که مادرتون جوونی و سلامتیش براش گذاشته نه دختر مردم

بازم هر چی مامان بگه🩵برای مامانتون زندگی پسراش مهمه نه عروساش💔عاشقش باشین که خدای نکرده...یه وقت پ ...

عجب 

ادم عاشق کسی میشه که ببینه طرف دوستش داره!!! 

وقتی مادر ما دختراش رو دوست نداره و براش غریبه اس 

چه جور عاشقش باسیم 

نه بحث بی عرضگی نیست پسردوست و عروس دوست!!! ازشونم هیچ توقعی نداره،، و با جون دل براشون همه کاری میک ...

شما و خواهرتون برید

زنگ بزنید داداشت بگین ما کار فوری داشتیم مجبور شدیم بریم از بیمارستانم زنگ زدن میگن سریع خودتون و برسونید

بذار داداشت بره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اشتباهت همینه...اون محبت ووفلان بهمان به دخترای مردم نیس به داداشاته...مادرت برای داداش هات زحمت کشی ...

ما ب عروس کار نداریم بلخره خوبی ک ب پسر میکنن مثلا بهش خونه و ماشین میدن خب عروسم استفاده میکنه و توی رفاه میشه ولی ب دختر ک یک جهازم نمیدن حالا داماد ب کنار ولی دخترشون توی فشار و اذیت میشه 

خب اگه راحت نیست پس چرا عروساش فقط براش عزیزن!،، به جون دخترم قسم عروساش رو بیشتر از دختراش میخواد ن ...

بحث خواستن نخواستن نیست اون کلا توی رودروایسیه از ایناست که نمیتونه مقابل غریبه ها مقاوم باشه مثل بابای من

والا مادر ما دلش نیومد یه تیکه وسیله برام جهاز بخره.ولی هنوز عروس نگرفته میگه پسرم زن بگیره خودم هوا ...

بخدا اینا درک نمیکنن چی بگم!!! 

تا حالا پدرمادرشون بین بچه ها تبعیض  نداشتن ببینن چه دردیه!!! 

مگه ادم به غیر از پدر مادر کیو داره!! 

ولی وقتی میبینی پدرمادر عروساش رو از دختراش بیشتر دوست داره،، بنظرت چه حسی میشه؟؟؟ 

از نظر محیت فزق 

از نظر مالی فرق 

از نظر نوه فرق 

از نظر دلسوزی فرق

وفتی تک و تنها جوری زندگی میکنی انگار بی کس و کاری،،دلسوز نداری،،،، در حالی که پدرمادر داری