2777
2789

سلام خوبید؟ میگم بنظرتون ۸ میلیون زیاده دادم لباس و پیرهن و بلوز شلوار و یه لباس تک و کفش و دمپایی واسه بچه ها ؟

اینایی که نوشتم سه برابرش کنید ، چون واسه سه تاشون خریدم

مثلا سه جفت کتونی . یه جفت کفش

سه بلوز تک

سه بلوز شلوار

سه تا پیرهن

سه جفت دمپایی

حالا این وسط ها مثلا یه شال واسه خودم

یه ساپورت ، یک کیلو شکلات .

ترقه . سفره . کرایه ماشین ها که حدود ده بار اومدم و رفتم . یه دست پاستور هم خریدم .

اینا همینجوری ۸ میلیون رفت .

همسرم هم کارگره . شاید برای ما با این درآمدها  ، آدم فکر میکنه زیاده .

اونایی که درآمد بالا دارید ، بنظرتون زیاده یا نه ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا خوب قیمت خریدی اگه جنسشم خوب باشه ک عالیه ماهم درآمدمون متوسطه

جنسشون خوبه . حداقل تا شش هفت ماه میبره . 

هر بلوز رو تقریبا ۴۰۰ الی ۷۰۰ خریدم 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید
واالا هنرمندی سه تا بچه فقط ۸تومن خرج کردی

جدی ؟ خداروشکر . نگران بودم زیاد خرج کردم

بیشتر ببینید
کسایی ک درامدشون خوبه بالای ۵۰ خرید میکنن شب عید

خب ما مثلا مرغ و گوشت و آجیل و وسایل سفره هفت سین 

و لباس واسه خودم و شوهرم و برنج و روغن و اینارو هنوز نخریدیم . ولی اینا هم با ده پونزده تومن سر هم میاد . 

بیشتر ببینید
گلم بابتش از خدا تشکر کنید، از دست ندادید که به دست اوردید، نباید گرونی باعث شه حس ما درباره خرید بش ...

عه ؟ خب خداروشکر ممنون بابت دلگرمی

بیشتر ببینید
خوب خریدی ک .دیگ در طول سال خرید نمیکنی براشون ؟

چرا مثلا پاییز دوباره باید لباس بخرم یا برای مدرسه و لوازم و التحریر و اینا هم خرید داریم . 

بیشتر ببینید