2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم سایت فهمیدم چقدر خل و چل زیاد داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 73 پست
تازه دو بخش بودن یه عده اشون ببه غربیا فحش میدادن😂😂😂

😅😅😅یه سری هم میگفتن قبل شستن خودتون دستکش لاتکس  بپوشید 

بدون دستکش مگه میشه 😅خلاصه همه درگیر بودن  

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من فقط یه چیز میدونماصلا اصلا اصلا نه درست انتقاد میکنیمنه انتقاد پذیریمتو اینستا هم همینهیکی مودب ح ...

کاملا درست میگی 

خدا رو شکر ادب اجتماعی مون افتضاحه، دلیل اصلی ش هم اینه که همیشه زور بالا سرمون بوده و این سایت شده محل عقده گشایی، تمام کسایی که بلد نیستن درست بحث کنن و محترمانه نظر بدن، متاسفانه سلامت روان داغونی دارن، اصل جریانات و زندگی هایی که آدم اینجا مبینیه گواه حجم اختلالات روان زیاد توو جامعه هست 

😅😅😅یه سری هم میگفتن قبل شستن خودتون دستکش لاتکس بپوشید بدون دستکش مگه میشه 😅خلاصه همه درگیر بود ...

واای😂😂 تایپک گوشت چرخ کرده رو یادته؟ یه عده هم سر اینکه گوشت رو قبل چرخ دادن باید بشورن یا بعد از چرخ کردن دعوا داشتن

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
خب عزیزم شما کنایه زدی گفتی رفتار آدما بازتاب و آیینه رفتار خودمون هست در اصل منظورت این بود من خودم ...

نه عشقم 

بد متوجه شدی

گفتم مثلا برنامه بفرمایید شام من و تو  رو اگر دیده باشی تقریبا اکثریت دو رو خود خواه و متوقع بودن !

اونجا هم در واقع عین یک آینه داشت ما و فرهنگ ما رو نشون میداد 

اینجا هم سطح دغدغه ها و شعور و فرهنگ ما رو نشون میده

مثلا یکی حلیم با شکر دوست داره به خودش اجازه میده کسی رو که حلیم نمکی میخوره رو تحقیر کنه اینقدر حق به جانب و ....

رفتار دیگران بازتاب رفتار ما نیست بازتاب زخمها و تربیت و تجربه خودشونه

اینکه ما چقدر از حرکت کسی ناراحت بشیم هم بازتاب وزن و اعتباریه که به طرف میدیم

مثلا از حرف دیوانه یا بچه دو ساله ناراحت نمیشیم

دقیقا خودمم تو اون تایپک بودم 😂😂تهش گفتیم غذا سفارش بده گفت نمیشه که هر روز سفارش بدم 😐

اره

میگفتم کمکی بگیر میگفت شوهرم غذای خودم رو دوست داره 

می‌گفتیم از بیرون بگیر، می‌گفت نمیشه شوهرم غذای بیرون دوست نداره 

می‌گفتیم یکی بیاد کمکت میگفت نه زشته بگم کسی بیاد غذا درست کنه 

جالبه خواهر شوهرش هر روز براش غذا می‌آورد، می‌گفت نمیخوام منت خواهر شوهر رو سرم باشه 

می‌گفتیم خب خودت غذای ساده درست کن،. می‌گفت نه دکتر گفته تکون نخور 

خب بابا غذا که خود به خود درست نمیشه، ی ذره. منطقی باش 

نه عشقم بد متوجه شدیگفتم مثلا برنامه بفرمایید شام من و تو رو اگر دیده باشی تقریبا اکثریت دو رو خود ...

وای ببخشید عزیزم من بد متوجه شدم معذرت میخوام 

درسته 🙏❤️❤️

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
واای😂😂 تایپک گوشت چرخ کرده رو یادته؟ یه عده هم سر اینکه گوشت رو قبل چرخ دادن باید بشورن یا بعد از ...

آره اونم جالب بود 😅😅😅😅کلا این مدل تاپیک ها خیلی زیاده 

اینا پربازدید بشه میخونم تا چند روز حالم خوبه بابت نظرات 🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارهمیگفتم کمکی بگیر میگفت شوهرم غذای خودم رو دوست داره می‌گفتیم از بیرون بگیر، می‌گفت نمیشه شوهرم غذ ...

بعد اون تایپک زد خواهرشوهرم واسم نون آورد منم فحشش دادم چون دیر آورده بود 😐😂😂میگفت وظیفه اشه بهم رسیدگی کنه 

بیشتر ببینید
آره اونم جالب بود 😅😅😅😅کلا این مدل تاپیک ها خیلی زیاده اینا پربازدید بشه میخونم تا چند روز حالم خ ...

باز این تایپکا خوبه آدم می‌خنده بعضی هاشون آدمو عصبی میکنه

بیشتر ببینید
باز این تایپکا خوبه آدم می‌خنده بعضی هاشون آدمو عصبی میکنه

اره این خنده دار ها رو دوست دارم 

اونایی که اعصابم بهم میخوره رو سعی میکنم نخونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد اون تایپک زد خواهرشوهرم واسم نون آورد منم فحشش دادم چون دیر آورده بود 😐😂😂میگفت وظیفه اشه بهم ...

وای واقعا؟! 

من دیگه ندیدم چی شد 

چرا مردم اینطور أن، ینی چی؟! 

فک کن یکی برات خوراکی میاره لطف میکنه بعد فحش بدی، آدم از سوگیری هم خوراکی سفارش میده اگر دیر به دستش برسه فحش نمیده، نهایتا دیگه از اون سوپری خرید نمیکنه، واقعا باور این چیزا برام سخته!!

اجازه بده فک کنم الکی ی چیزی تاپیک میزنن 

یکی چند روز پیش نوشته بود. وقتی میرم خرید باید با مادر شوهر یا خواهر شوهرم برم چون شوهرم عابر بانک دست من نمیده، من بلد نیستم و حوصله ندارم تخفیف بگیرم برای همین عابر بانک بهم نمیده

اره این خنده دار ها رو دوست دارم اونایی که اعصابم بهم میخوره رو سعی میکنم نخونم

من چند روز پیش پرسیدم میانگین درآمد خانم های شاغل اطرافتون چقدر هست 

چون میخواستم کارم رو عوض کنم ولی نمیدونم درآمد الانم خوبه یا نه. و از این بابت پرسیدم 

یکی اومد گفت یکی از اشناهامون خانومه و مالی 500 میلیارد تومن سود خالص داره 

ببین سود ناخالص نه هااا، سود خالص 

من هنوز بهش فک میکنم از درکم خارجه 

من چند روز پیش پرسیدم میانگین درآمد خانم های شاغل اطرافتون چقدر هست چون میخواستم کارم رو عوض کنم ولی ...

😅😅😅😅😅

اصلا عجیبن 

حالا متوجه شدین هر چی بهتون پول بدن کم دادن چون درآمد خالص بقیه ۵۰۰ میلیارده 🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35