2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا دو ساعت تنهاش بزارید چیزی نمیشه والا من عروسم یه دقیقه هم برای مادرشوهر خپاهرشوهر بیمارستان نمی ...

والا منم دوست ندارم حتی خونشون برم همین ماه پیش عمل داشتم خونی به جیگر من کردن که ازشون بدم میومد الان متنفر شدم  ،دلم میخواد ازین زندگی برم ،یه شوهر نصفه نیمه دارم هیچی زندگیم به دل من نیست عمر و پول و اعصابم با این خانواده نابود شده 

عروس هیچ وظیفه ای ندارهداداشش یا باید پرستارربگیره بجای تایمی ک نوبتشه یا یطوری کارای مغازه خواهرشو ...

بعد چطوری که عروسا میان می نالن که پدرشوهر مادرشوهر پولدارن به ما کمک نمیکنن پس اینجور وقتها هم انتظار نداشته باشن اینو منی میگم که خودم عروسم

بعد چطوری که عروسا میان می نالن که پدرشوهر مادرشوهر پولدارن به ما کمک نمیکنن پس اینجور وقتها هم انتظ ...

اونم نباید انتظار داشته باشه!

چشاشو باز کنه همون اول نگا کنه داره با پسرخانواده ازدواج میکنه نه با حساب بانکی پدرشوهره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.