2777
2789
هرچی تو اتاقمون مریض بود عروساشون بالای سرشون بود،،، هی خدا شکرت از هیچ جا شانس نیاوردیم

من الان پدرشوهرم بیمارستانه 

فقط شوهرم شبا میخوابه 

بچه های دیگه انگاری اصلا نیستن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ما ب عروس کار نداریم بلخره خوبی ک ب پسر میکنن مثلا بهش خونه و ماشین میدن خب عروسم استفاده میکنه و تو ...

اینا مدیریت خانوادس...ولی لطفی که میشه درواقع به پسره نه به عروس...از همون پسر هم باید بخوایم نه بگیم داداشا سرکار و وظیفه ندارن ولی عروس چشمم کور دندش نرم...مدیریت اشتباه مادر خود ایشونه....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا اینا درک نمیکنن چی بگم!!! تا حالا پدرمادرشون بین بچه ها تبعیض نداشتن ببینن چه دردیه!!! مگه ادم ...

خیلی سخته آدم پدرومادر داشته باشه ولی غریب باشه و نتونه ازشون یه چی بخواد.در حالیکه ب بقیه راحت سرویس بدن 

خدا هیچ پدر و مادریو محتاج عروس جماعت نکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

عروسان خودشون باید تعارف بزنن بیان خب

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید
خدا بده از این مادرشوهراعمیقاً حسودیم شد به عروساتون

یه چیزی بگم شاید باورت نشه به همین ماه رمضون قسم،،، 

همیشه ارزو داشتم عروس این خانواده میشدم نه دختر 

عروسامون خودشون پدرمادر دارن 

پدرمادر ما هم شده پدرمادر اونا! 

تارا جان الان نینیسایتی ها میکشنت بخاطر این حرفت..فقط چون خودشون عروسن

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.فحاشی .دعوا. مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بیشتر ببینید
اینا مدیریت خانوادس...ولی لطفی که میشه درواقع به پسره نه به عروس...از همون پسر هم باید بخوایم نه بگی ...

حتما مادر هم دیده عروسی میلی نشون نمیده که نگقته وگرنه اگه خود ایشون می اومد مادرشوهر از بیمارستان بیرونش میکرد؟

اینا مدیریت خانوادس...ولی لطفی که میشه درواقع به پسره نه به عروس...از همون پسر هم باید بخوایم نه بگی ...

اره مدیریت اشتباه مادر و پدر باعث دشمن شدن خواهر و برادر هم میشه.ولی ب پسری ک سرویس داده میشه اگ زنش برا کمک نمیره خب پسر میتونه کمکی یا پرستار بگیره خرج کنه البته اگ عروس بزاره ک شوهره دست توی جیبش کنه برا پدرومادری ک بهشون کلی چیز داده