2777
2789

از نظر مالی و محبت و اینا همه چی عروساش و پسراشه 

از مهمونی گریته تا اختیار دار بودن 

فقط بیمارستان و کار وظیفه دختراس!!رنگ خونه پدر رو نمیبینم

یک هفته اس منو خواهرم کارمون رو دم عید تعطیل کردیم،،، کرایه مغازه مون مونده،،،

میگیم بهش بعداظهر بگیم بیاد دوساعت پیشت ما بریم و بیایم،،، از ساعت دو تا چهار، 

بخدا جرعتتتتت نمیکنه،،،، 

میگه نه نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای مامان من عروس عزیزتره،،، اون موقع چی؟

خب این بی عرضگیه مادر شماست عزیزم

اونم باید رو نده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم درسته مادرتونه ولی وقتی بین بچه هاش فرق گذاشته شما هم بخاطرش خودتونو به اب و اتیش نزنین

برین به کارتون برسین بذار بگه پسرش بیاد

اینکه ضرر کنین بعدا مادرت میاد ضررت رو بده؟یا باز پولو میده به پسرش؟

عروس ها نه،ولی داداش های محترمتون وظیفه دارن...زنگ بزنین بهشون بگین برای دوساعت بیان پیش مادرشون

چرا عروس ها نه؟؟؟ 

یعنی این همه محبت مامانم به خودشون و بچه هاشون،،، اینهمه کمک مالی اینا ارزش نداره دوساعت بیاد بشینه رو صندلی بیمارستان و بره؟!؟؟؟ 

نه داداشام هرکدوم فکر کارشون 

اینجور موقع ها وظیفه ای نداره

هرچی تو اتاقمون مریض بود عروساشون بالای سرشون بود،،، هی خدا شکرت از هیچ جا شانس نیاوردیم

این وظیفه عروس نیست وظیفه داداشته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.