2777
2789

بچه دارن میتونن جواب بدن (لطفاً خداوکیلی و صادقانه جواب بدین)

بچه اولی و چطوری دلتون اومد تنها بزارین و طلاق بگیرین؟

از دومی هم میتونین بگذرین؟

من اولی م ب اندازه دومی دوست داشتم ولی تنه‌اش گذاشتم (شوهرم قابل تحمل نبود مجبور بودم)

ولی از دومی ب هیچ قیمتی حاضر نیستم بگذرم(این شوهرم م خوب نیست)

واقعا دلیلشو نمی‌دونم چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه آوردن ب راحتی کپی پیسته ک میذارین و میرید؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

بچه اولی الان کجاست

نمیاد پیشت؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

طفلی بچه اولیه

دیگ خسته شدی امیدیم ب ازدواج مجدد نداری واسه همین میمونی و دومی رو تنها نمیزاری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید