2777
2789
عنوان

تاپیک جامع چگونه بهترین نسخه ازخودمان باشیم❓🧘🏻‍♀️🪴🤍✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 225 پست
سلام حالت چطوره دختر قوی و پر انرژی

سلام عزیزم خیلیییی ممنونم خودت چطوری بانو؟ 

نظر لطفته قشنگ من😍خوش اومدی به جمع ما❤️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
رابطه موفقی نداشتیم و ناراحتم کرد و حرفای گذشته ناراحتم میکنه.

عزیزم احساسی که داری کاملااا طبیعیه وقتی یه رابطه تموم میشه به هر دلیلی ( خصوصا که شما میگی با ناراحتی تموم شده ) تاثیر عمیقی روی روح و روان آدم میزاره این مهمه که به خودت زمان بدی تا باهاش کنار بیایی و درکنارش تلاش کنی و یه کارهایی رو انجام بدی که کمکت کنه به نظر من اول احساست رو بپذیر مثلا غم و غصه ای که داری یا گریه هایی که میکنی چون باعث میشن که زودتر بهبود داشته باشی با دیگران صحبت کن مثل خانوادت دوستت یا مشاور و روانپزشک و… تا احساسات خودت رو درک کنی و از حمایت عاطفی برخوردار باشی ،، روی خودت تمرکز کن کارهای جدیدی مثل کتاب خوندن و پادکست گوش دادن رو انجام بده مهارت ها و سرگرمی های جدیدی رو یاد بگیر چون بشدت کمکت میکنن 

مراقب سلامت روان خودت باش ، مدیتیشن و یوگا یا تمرین تنفس به کاهش استرس هایی که داری کمک میکنه خصوصاااا مدیتیشن که باعث میشه درون خودت رو ببینی آت و اشغالایی که اونجا رو اِشغال کردن جمع کنی و نور رو توی درونت روشن تر و واضح تر کنی 

از گذشته ی خودت درس بگیر عزیزم تجربیاتش رو برای خودت درسی کن و ازشون به عنوان رشد شخصی و بهبود خودت استفاده کن اینا بهت کمک میکنه در اینده رابطه ی بهتری داشته باشی به خودت برای خوب شدن زمان بده صبر کن تلاش کن و فشار نیار

با گذشت زمان حالت خیلی بهتر میشه و به زندگی شادتری برمیگردی چون اون انسان لایق تو نبوده.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احساسی که داری کاملااا طبیعیه وقتی یه رابطه تموم میشه به هر دلیلی ( خصوصا که شما میگی با ناراح ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت😘❤میدونی مشکل چیه ایشون ازدواج کردن و نزدیک دوساله تموم شده اما هنوز خود آزاری دارم و نتونستم کنار بیام و گاهی بهمم میریزه🙂

تو پست های حال خوب و انرژی مثبتت منم تگ کن لطفا مرسی گل🌷❤

چشم حتما عزیزم ، خواهشمندم❤️🌹

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت😘❤میدونی مشکل چیه ایشون ازدواج کردن و نزدیک دوساله تموم شده اما هنوز خود ...

قربونت برم ❤️ سوالی داشتی در خدمتم 

این احساس عادیه اما شما رو خودت کار کن قول میدم بهتر بشی 

بیشتر ببینید
نمیتونم باهاتون صحبت کنم؟اینجا دوس ندارم چیزی بگم عمومیه.ولی اگر مشکلی ندارید.

میتونید صحبت کنید عزیزم . درخواست دوستی بده

بیشتر ببینید
اللهی هرچی زودتر خوب بشی عزیزم . اشکالی نداره کم کم پیش برو همین که جال روحیت خوب باشه کافیه

فدات شم جانم🤍😍خداروشکر خیلی بهترم

حرفای تو و دوستام شاید اصلیترین دلیل برای بهتر شدن حالمه:)

خواستم بگم مرسی که هستی:)

فدات شم جانم🤍😍خداروشکر خیلی بهترمحرفای تو و دوستام شاید اصلیترین دلیل برای بهتر شدن حالمه:)خواستم ...

اللهی هزاران مرتبه شکر ❤️ هر روز از حالت بهم بگو حتی اگه هیچ گزارشی نمیدی دلم میخواد با کلی ذوق بنویسی حالم خیلی خوبه… 

نیاز به تشکر نیست عزیزم 🥺🥰 همین که خوب باشی برای من کافیه ❤️ از خدا تشکر کن بابت اینکه هوای دل بنده اش رو به طریقی دارع

بیشتر ببینید

نکاتی برای داشتن عزت نفس: 

عزت نفس به معنای احترام گذاشتن و ارزش دادن به خودمونه و هم کمک میکنه تا از پس چالش های زندگی بربیاییم و بهتر باهاشون مقابله کنیم .

خودت رو با تمام نقاط قوت و ضعف هات بپذیر هیچ ادمی کامل نیست 

برای خودت اهداف کوچیکی که زودتر بشه بهشون رسید تعیین کن و وقتی رسیدی برای تشویق به خودت هدیه بده

از خودت مراقبت کن به سلامتی روحی و جسمانی خودت کمک کن ورزش ، تغذیه ی سالم ، خواب کافی و برنامع ریزی تاثیر زیادی تو عزت نفس داشتن داره

خودت رو با هیچ کس مقایسه نکن هر ادمی مسیر منحصر به فرد خودش رو داره مقایسه کردن عزت نفس رو کاهش میده 

همیشه به خودت ، پوستت ، موهات ، ناخن های دست و پات برس خوشتیپ و شیک باش حتی تو خونه 

مهارت های جدید یاد بگیر خیلی کمک میکنه 

افکارهای منفی رو حذف کن و اگه نمیتونی رو کاغذ بنویس و ژورنال نویسی کن افکار منفی رو با افکار مثبت جایگزین کن

نه گفتن رو یاد بگیر و درمواقع لازم بگو نه تا از خودت ونیازهات محافظت کنی

بیشتر ببینید
قربونت برممم چشم حتما🤍😍

چشمات سالم عزیز من بمونی برامون 🫂🌸

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خیلیییی ممنونم خودت چطوری بانو؟ نظر لطفته قشنگ من😍خوش اومدی به جمع ما❤️

فداتبشم دختر پر انرژی ارزو میکنم قشنگ ترینا برات اتفاق بیوفته 🥲😍

گلم قراره چیکار کنیم 

سپاس‌خدایی‌را‌كه‌مرا‌دوست‌می‌دارد،درحالیكه‌ازمن‌بی‌نياز،است💞‌من‌اراده‌قدرت‌و‌تکیه‌گاهمو‌در‌خودم‌پیدا‌کردم