2777
2789

خیلی سخته به نظرم و با روحیات من نمیخوره از کنکورم محروم شدم

ولی تغذیه حق مطب داشتو باملاس بود نمیدونم چرا به حرفای بقیه گوش کردم و رفتم پرستاری دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم از این عذاب وجدان

از مسیرت لذت ببر پرستاری هم شغل خوبیه

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

پرستاری مگه چشه زحمت داره ولی 

خیلی لذت بخشه کمک کردن به آدم ناتوان 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی از تغذیه ها هم بیکارن و حرص میخورن کاش میرفتن پرستاری

غصه نخور

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

میگفتن تغذیه بازار کار نداره

درست گفتند، ببین عزیزم پرستار صد در صد سرکار میتونی بری. واقعا به روحیاتت سازگار نیست یا رفتی بیمارستان حرفهای بی اساس پرسنل را گوش کردی؟

پرستاری خیلی شغل شریفیه، پرستارهای خوب وااقعا برای بیمار مثل فرشته هستند. 

واقعا عزیزم؟

آره

الآن بااین همه هوش واستعدادداره تودرمانگاه کارمیکنه 

خیلی براش ناراحتم اون حقش کمترازپزشکی نبودمتاسفانه موقع کنکورحالش خراب شدولی بین پرستاری وتغذیه که آوردرفت تغذیه که کلاآیندش نابودشد