2777
2789
خانم ها باید حتما شاغل باشن و استقلال مالی داشته باشن همیشه یه درصد احتمالش هست که روزی مجبور شی بدو ...

بله این درسته

من منطورم اون دسته از خانم هایی که تو خونه راحت نشیتن و همسرشون بهترین رفاه رو براشون ایجاد کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله این درستهمن منطورم اون دسته از خانم هایی که تو خونه راحت نشیتن و همسرشون بهترین رفاه رو براشون ا ...

منم همونا رو میگم

اونا اگه یه روز بهشون خیانت شه نمیتونن جدا شن

مجبورن بمونن چون رفاهشون وابسته به وجود همون همسره

اون مدل رفاه به مویی بند هست

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

منم عاشق خانه داری و پختن کیک و کارای اینجوری ام ولی وقتی میبینم بخاطر کم پولی چقدر چیز مثل کیف و لباس هست ک نمیتونم داشته باشمشون یا مثلا اینکه یه روز همسرم بخواد بهم خیانت کنه و کلی دلایل دیگه میبینم شاغلی عاقلانه ترین گزینه هست

چطوری میرسی بهشون بچه داری ؟؟

نه عزیزم مجردم 

ولی خب با برنامه ریزی بنظرم میشه برای همه چی وقت بذاری 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
منم همونا رو میگماونا اگه یه روز بهشون خیانت شه نمیتونن جدا شنمجبورن بمونن چون رفاهشون وابسته به وجو ...

البته این حرف شما هم حقیقته 

ولی ای کاش حداقل معلم بودم😔😔😔 خیلی خسته هستم 

درمان خستم کرده

حتما زودتر شاغل میشم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید

من 4 ساله که شاغلم 

اگه برمی گشتم عقب از همون دوران دانشجویی شاغل می شدم و بعد از بچه دار شدن خونه داری رو انتخاب می کردم

کارم نیمه وقته ولی بازم مسئولیت و دغدغه داره

خونه داری به زن آرامش میده به شرط اینکه همسری داشته باشی که اوضاع مالی زندگی رو به خوبی مدیریت کنه