2777
2789
عنوان

ی سوال دارم ک فکر کنم فقط خانمای ک دو ازدواج کردن و از هر دو

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 34 پست

اونی که بتونه از بچه اش بگذره که دیگه مادر نیست

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشیدا چیکار کنه خب...بشینه بسوزه و بسازه

بچه اش رو هم ببره اگه هیچ راهی نیس که بجشو بگیره اره بمونه و بسازه بچه پس انداختن مسئولیت داره اگه وجدان داشته باشه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید
بچه اش رو هم ببره اگه هیچ راهی نیس که بجشو بگیره اره بمونه و بسازه بچه پس انداختن مسئولیت داره اگه و ...

این ک اره منم ازدواج دوممه و اولی تو عقد جدا شدم ‌.تو این ازدواجم هم تا وقتی ک مطمئن نشدم از زندگیم بچه. دار نمیشم چون میدونم زندگیم گنده

امان از فرهنگ ما که خانما بعد طلاق به هرقیمتی و با هرکسی ازدواج میکنن...عزیزم شما که یکبار طلاق گرفتی و یه بچه بی مادر شد چرا دوباره مادر شدی از مردی که خوب نیست...طفلک بچهااا...

منم دوبار اشتباه تصمیم گرفتم.تا وقتی زیر ی سقف نرفتی نمیتونی بشناسی

خب همه ایراد دارن همه گه کامل نیستن همچنان که خودمون کامل نیستیم یه وقتایی میشه زندگی رو ساخت و بهترش هم کرد بستگی به مهارت زن داره زود راهو جدا کردن اول به ضرر خود زنه بعد مرد