2777
2789
۱_نماز سروقت۲_صدای قرآن بجای موسیقی۳_شکرگزاری و لبخند(حتی لبخند الکی)۴_روزی یک مرتبه آیه الکرسی۵_هر ...

من دو روز انجام میدم بعد میزارم کنار چون دلم آشوب میشه

یه خودشیفته عوضی که فقط تحقیر کرده منو همیشه وباعث شده الان از همه چی متنفرم ومریضم

خب تو هم بی توجهی گن

مشغول خودت باش

برو سر کار کرزش کن عاشق خودت باش

اونم کم کم دست برمیداره از خودشیفتگیش

اکرم نشد چ اجباریه این زندگی پر. نفرت جدا شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم اینا رو باید انجام بدم ولی نمیشه

موقع سختی ها و مشکلات فقط بگو خدایا سپردم به تو و اصلا دیگه بهشون فکر نکن.

قرآن رو حتما با معنی هر روز بخون.

نماز اول وقت بخون.

اینا خیلی تو تقویت ایمان و تقویت آرامش اثرگذار هست.

برای اینکه شیطان و اجنه بد از خونه زندگی ات دور بشن صدای اذان رو بلند کن مثلاً موقع اذان ظهر و مغرب صدای اذان تلویزیون رو بلند کن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و یمن را از چنگال اسرائیل و آمریکای ستمگر و جنایتکار و وحشی نجات بده/ حتی کانادا و اوکراین به دلیل قدرت طلبی و زورگویی و ظلم آمریکا در حال حاضر در حال جنگ با آمریکا هستند/

بیشتر ببینید
دوست دارم از زندگیم حذف شه چون روح شیطانی داره

درکت میکنم ولی تو بیچاره نیستی میتونی جدا بشی اگرم نمی تونی جهان خودت رو آباد کن مطمئن باش تو میتونی شیطان رو هم مسلمون کنی اگر به خودت قدرت بدی و احترام بذاری

من دو روز انجام میدم بعد میزارم کنار چون دلم آشوب میشه

فقط نماز رو بخون اصل کار نماز هست،

جدایی انداختن بین زن و شوهر کار شیطان هست؛

روزی چند بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بگو

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و یمن را از چنگال اسرائیل و آمریکای ستمگر و جنایتکار و وحشی نجات بده/ حتی کانادا و اوکراین به دلیل قدرت طلبی و زورگویی و ظلم آمریکا در حال حاضر در حال جنگ با آمریکا هستند/

بیشتر ببینید
بجنگ بجنگ بجنگ......تسلیمِ شیطانی که دوست داره محقر و ناامید ببینت نشو🩵

عزیزم دارم نمیرم همش حس میکنم بیماری نادر دارم الان ده ماهه چند صد میلیون خرج دکترا کردم ومیگن سالمی ولی علائم عجیب دارم وانگار دیوانه شدم وفکر میکنم دارم میمیرم

گآهی میخونم

اول نماز واجبت رو درست کن.

دوم خونه و زندگیت رو از هر جور نجاستی پاک و طاهر کن

سوم کلا به طور کامل آهنگ رو بذار کنار ، چون متاسفانه آهنگ و نجاست جذب خیلی عجیبی دارن

چهارم روزی پنجاه تا آیه قرآن با صدایی که شنیده شده توی خونه بخون. از جز سی بخون که پنجاه تا به زور یه صفحه میشه

شربت گلاب و زعفرون و عسل به جز پریودی ها بخور

گآهی میخونم

یکسری مطالب قبلا خوندم که سبک شمردن نماز برکت رو از زندگی می‌بره ،

خود خدا تو قرآن میگه الا بذکر الله تطمئن القلوب یعنی آگاه باشید فقط با یاد خدا دلها آرام میگیرد...

از همین امروز حتما نماز ظهر و عصر و مغرب عشا ات رو به موقع بخون...

به یک ماه نکشیده میبینی چقدر روحیه ات عوض میشه...

میگن با خدا باش و پادشاهی کن...

یعنی انسان با خدا آرامش و قدرت داره 

بیشتر ببینید