2777
2789

من همش علائم بیماری های عجیب وغریب میاد سراغم اونم تو بدترین شرایط زندگیم وبا شوهرم اختلاف زیاد دارم ازش نفرت دارم وکینه دارم میدونم آخرش من قراره نابود شم  ودق کنم ونتونستم خودمو نجات بدم ولی خیلی دست وپا زدم میزنم ونمیدونم رها کنم و به حدا حواله کنم شاید به زبون بگم اما ته دلم آشوبه چیکار کنم بچه ها دلم پر از کینه هست وترس از بیماری ومرگ

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی به رهایی میرسی که هر کس و هر چیزی رو فقط بخاطرِ خدا دوست داشته باشی..فقط به عشقِ خدا نفس بکشی🩵

خوب چطوری؟من خودم میدونم کلید مشکلاتم تو رها کردنه وبهش فکر نکنم ولی نمیتونم

خودت ریشه ش رو میدونی کینه و نفرت ،خودت و زندگیت رو ببخش بیخیال زندگی کن تو با درون خودت صلح کن جهان ...

وقتی شوهرم همش جلوی چشمم وازش کینه دارم ومیدونم ذات درستی نداره چطوری بیخیال شم

عزیزدلم به خدا ایمان نداری؟؟؟؟ بسپار به خدا و بگو خدایا بهت ایمان دارم خودت انتقاممو ازشون بگیر و دیگه پیگیری نکن ببین چطوری خدا جوابشونو میده بخای پیگیری کنی یعنی به خدا شک داری که تلافی کنه و اتفاقی براشون نمی افته. 

منم خیلیا بهم ظلم کردن اوایل خیلی نشخوار فکری میکردم هی خودخوری میکردم تیک عصبی گرفته بودم در نهایت از خدا کمک خواستم حتی سعی میکنم فراموش کنم تا یادم می افته حواسمو پرت میکنم به جایی رسیدم که از خدا بیماری آلزایمر و فراموشی خواستم بلکه یادم بره تا با یادآوریش قلبم تیکه تیکه نشه و جیگرم نسوزه و خدا آرومم کرد انگار از ذهنم اتفاقا افتاده رو  کمرنگشون کرد بعد فقط گفتم خدایا به خودت مسپرم جوابشونو بدی و نشستم کنار و بعد یمدت به گوشم رسیده بلایی که سرشون اومده...

میدونم اینا رو باید انجام بدم ولی نمیشه

اول جسمتو قوی کن

دکتر سنتی برو برای ضعف اعصاب و افسردگیت دمنوش بخور

چگارت کرده ک متنفری

نقش خودتو تو زندگی مشترک پاک نکن

تا قربانی نباشه ظالمی هم نیست

خوب چطوری؟من خودم میدونم کلید مشکلاتم تو رها کردنه وبهش فکر نکنم ولی نمیتونم

۱_نماز سروقت

۲_صدای قرآن بجای موسیقی

۳_شکرگزاری و لبخند(حتی لبخند الکی)

۴_روزی یک مرتبه آیه الکرسی

۵_هر روز به یکی از معصومین سلام بده

یک کلام: وصل شو

جادو نمیشه کرد باید بجنگی برای رهایی✨️

وقتی شوهرم همش جلوی چشمم وازش کینه دارم ومیدونم ذات درستی نداره چطوری بیخیال شم

به عنوان یک فرصت استفاده کن تو اگر عاشق خودت باشی و برای خودت حرمت قائل بشی کینه و نفرت رو بندازی دور تمام هستی کم کم شروع میکنن به احترام گذاشتن بهت حتی شوهرت،رفتار منفیت رو با خودت کنار بزار

اول جسمتو قوی کندکتر سنتی برو برای ضعف اعصاب و افسردگیت دمنوش بخورچگارت کرده ک متنفرینقش خودتو تو زن ...

یه خودشیفته عوضی که فقط تحقیر کرده منو همیشه وباعث شده الان از همه چی متنفرم ومریضم