یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
عزیزدلم به خدا ایمان نداری؟؟؟؟ بسپار به خدا و بگو خدایا بهت ایمان دارم خودت انتقاممو ازشون بگیر و دیگه پیگیری نکن ببین چطوری خدا جوابشونو میده بخای پیگیری کنی یعنی به خدا شک داری که تلافی کنه و اتفاقی براشون نمی افته.
منم خیلیا بهم ظلم کردن اوایل خیلی نشخوار فکری میکردم هی خودخوری میکردم تیک عصبی گرفته بودم در نهایت از خدا کمک خواستم حتی سعی میکنم فراموش کنم تا یادم می افته حواسمو پرت میکنم به جایی رسیدم که از خدا بیماری آلزایمر و فراموشی خواستم بلکه یادم بره تا با یادآوریش قلبم تیکه تیکه نشه و جیگرم نسوزه و خدا آرومم کرد انگار از ذهنم اتفاقا افتاده رو کمرنگشون کرد بعد فقط گفتم خدایا به خودت مسپرم جوابشونو بدی و نشستم کنار و بعد یمدت به گوشم رسیده بلایی که سرشون اومده...
به عنوان یک فرصت استفاده کن تو اگر عاشق خودت باشی و برای خودت حرمت قائل بشی کینه و نفرت رو بندازی دور تمام هستی کم کم شروع میکنن به احترام گذاشتن بهت حتی شوهرت،رفتار منفیت رو با خودت کنار بزار