2777
2789
عزیزدلم به خدا ایمان نداری؟؟؟؟ بسپار به خدا و بگو خدایا بهت ایمان دارم خودت انتقاممو ازشون بگیر و دی ...

عزیزم آخه اگه غریبه باشه میشه فراموش کرد اما شوهرمه وهمش جلوی چشمم وهر روز عذابم میده وروان منو نابود میکنه وهر بار میخوام فراموش کنم باز شروع میکنه زخم زدن هاش رو چهارده ساله نابودم کرده منم روانی کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دارم نمیرم همش حس میکنم بیماری نادر دارم الان ده ماهه چند صد میلیون خرج دکترا کردم ومیگن سالمی ...

برو پیش اساتید قرآنی....

وقتی پزشکان میگن سالمی پس مسئله مربوط به روح ات هست نه جسم ات...

سایت تبیان مشاوره مذهبی داره برو تو سایتش ببین بهشون پیام بده راهنمایی ات کنن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و یمن را از چنگال اسرائیل و آمریکای ستمگر و جنایتکار و وحشی نجات بده/ حتی کانادا و اوکراین به دلیل قدرت طلبی و زورگویی و ظلم آمریکا در حال حاضر در حال جنگ با آمریکا هستند/

بیشتر ببینید
هیچ وقت از خدا آلزایمر نخواه پدر من آلزایمر داره دردی بدتر از این نیست

میدونم سخته الانم خیلی وقتا یادم میره یک ثانیه قبل رو ولی گاهی حجم غم و اندوهت اونقد زیاد میشه که تنها آرزوت فراموشی میشه 

عزیزم آخه اگه غریبه باشه میشه فراموش کرد اما شوهرمه وهمش جلوی چشمم وهر روز عذابم میده وروان منو نابو ...

نباید بهش توجه کنی

اگر نقطه ضعف نشون ندی اونم بیخیال میشه

باهاش بحث و جدل نکن

فقط صحبت های مهم و ضروری اونم در حد چند جمله کوتاه

بقیه وقتت رو بذار برای درس و مطالعه کتاب های مفید

زندگی پس از زندگی شبکه ۴ تو ماه رمضان ساعت ۵ عصر هر روز 

حتما سعی کن ببینی

زندگی آدم رو متحول می‌کنه

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و یمن را از چنگال اسرائیل و آمریکای ستمگر و جنایتکار و وحشی نجات بده/ حتی کانادا و اوکراین به دلیل قدرت طلبی و زورگویی و ظلم آمریکا در حال حاضر در حال جنگ با آمریکا هستند/

بیشتر ببینید
میترسم بمیرم یا بیماری عجیب بگیرم شوهرم خوشحال شه ودخترم یتیم شه

نماز بخون و هر روز بعد نماز برای سلامتی و طول عمر خودت و فرزندت دعا کن....

دعای بعد نماز خیلی موثر هست

بیشتر ببینید
نباید بهش توجه کنیاگر نقطه ضعف نشون ندی اونم بیخیال میشهباهاش بحث و جدل نکنفقط صحبت های مهم و ضروری ...

همش تو اتاقم بیرون نمیرم که نبینمش

میترسم زندگی پس از زندگی رو ببینم حالم بدتر شه

گاهی

ادم جسم داره و روح

روح با ايمان به خدا زنده و سالم ميمونه

سعي كن نمازاتو سر وقت و با توجه بخوني فكر كن جلوي خدا ايستادي باهاش حرف بزن و نيرو بگير بركت مياد تو زندگيت

قران با معنيش بخون حتي روزي يك ايه

نماز حرف زدن ما با خداست و قران دستور زندگي سالم ماهاست

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم