2777
2789

اونم اینه ک 

همه فهمیدن نامزدی کردم  شهرمم کوچیکه پیچیده هجه جا ی جورایی هم تو چشم هستیم پیترسم ب هم بزنم دیگ کسی نیاد بگیرتم 

الان از نامزدم بدم میاد نمیخوامش دیگه 

زبون نفهمه درک نداره از نیازهای یه زن چیزی نمیدونه و همش داره خواسته های خودشو میگه 

پول نداره میگه روز اول دیدی پول ندارم روز اول بهش گفتم تو شرایطشو داری میگه اگ نداشتم جلو نمیومدم و الان میگه کل پولی که  دارم ۱۰۰ ملیون پوله و حقوق ده تومن میخواد با این خونه بسازه عروسی بگیره طلاهم بگیره برام

به خودش نمیرسه هیکلشو دوس ندارم بازوهاش لاغر و شل و وله من ک دخترم بدن سفت تری دارم 

شکم داره روز ب روزم بزرگتر میشه و ورزش نمیکنه 

لباس کهنه و پاره میپوشه و همیشه با همین لباسا دیدمش خسته شدم دیگه ازش

موهاش شوره داره چربه 

دیروز دهنشم بو سگ میداد روزه بود 

تازه دو قورت ونیمشم باقیه تو چرا روزه نمگیری من فک کردم دختر با ایمانی هستی

به هم بزنم با این اوصاف؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستم با پسر عموش نامزد کرد بهم زدن سال بعدش ازدواج کرد شوهر پولدار میگفت از پسر عموم خبر دارم معتاده گوشه خونه، حرف مردم چه اهمیتی داره فردا همه چی یادشون میره تو قراره یه عمر با مردی زندگی کنی که خوشت ازش نمیاد تو ناراحت باشی یکی از اون مردم میان دلدذاریت بدن همیشه در همه حال فقط به فکر منفعت خودت باش 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

صدرصد تموم ک شک نکن وقتی دوستش نداری باید تموم شده نترس هیچ اتفاقی نمیوفته نامزد بودید عقد هم نبودید ...

دلم قرص نیس کسی ازم حمایت نمیکنه دلمم تنگ بشه باید بشینم سرزنش بشنوم

عزیز کتاب تابوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد رو بخون در مورد همین ویزا هم صحبت کزده ذلت ب خدا قرص باشه این زندگی زندگی نمیشه باید یه دلگرمی بهش داشته باشی باید دوستش داشته باشی تازه شما هنوز عقدم نکردید بخدا بهترین موقعش ک جدا شدی هرچی زود تر بهتر ببین نفریناتشم اصلا نمی‌گیره چرا؟ چونکه خیلی منطقی میخای جدا شی

عزیز کتاب تابوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد رو بخون در مورد همین ویزا هم صحبت کزده ذلت ب خدا قرص باشه ا ...

نه نفرین چی اصلا براش مهم نیس خودشم میترسه میگه میترسم اخلاقت همین باشه بعد ازدواج مجبور بشیم جدا شیم

اگه قراره دلت تنگ بشه پس هنوز دوستش داری . اگه ته دلت یکمم دوستش داری بیشتر فک کن . سعی کن با مشاور حلش کنی . ولی فعلا عقد نکن