2777
2789
بعد ۴ هفته داغونم داغون

میدونم حق داری💔🫂

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخی چرا مطمین نیسی

شوهرم عصبی که میشه خیلی بد میشه بعدش میگه الکی جدی شدم بترسی بحث نکنی نمی‌دونم با این اخلاقش میتونم دووم بیارم یا نه وگرنه چیز دیگه نداره نه اهل دختر نه سیگار نه مشروب به شوخی زیاد سر و کله هم می‌زنیم ولی هیچوقت کتک نزده منو میگه خط قرمز من ولی خب عصبی که میشه خیلی بد میشه

الهی چرا به هم نمی رسید ؟

از اول میدونستم بهم نمیرسیم 

بهم نمیخوریم 

دارم میمیرم امشب از دلتنگی 

دیگه نمیشه پیام بدم 

توبه کرده 

احتمالا اللن گناه میدونه با دختری دوست بشه 

من همه تلاشم رو کردم که دوسش نداشته باشم

همه سعیمو کردم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

درکت می کنم 💔🥲

سلول به سلول تنم میخوادش 

و هیچ کاری از دستم بر نمیاد 

دم دستمه 

ولی هیچ پیامی نمیتونم بدم 

تو برزخم

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

عصبی که میشه هلم میده بد عصبی میشه نه که بگم دست به زن داره ولی خب این اخلاقشم هست دعوامون میشه به ج ...

برید زیر یه سقف بدتر میشه .هر چی توی نامزدی دیدی زیر یه سقف یه بهش اضافه کن .مثلا مهروبونه زیر یه سقف مهربون تر.خسیس زیر یه سقف خسیس تر .عصبیه زیر یه سقف عصبی تر .ماجرا رو به پدرت بگو