2777
2789
عنوان

دلم قرص تر شده برا جدا شدن فقط ی چیزی ب شکم میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 23 پست
دلم قرص نیس کسی ازم حمایت نمیکنه دلمم تنگ بشه باید بشینم سرزنش بشنوم

نامزدی انقد ازش متنفری پس حتما کات کن 

سرزنش رو تحمل کنی بهتر از یک عمر پشیمانی و بی پولی و بدبختی هست 

بحث یه عمر زندگیه 

بحث جوانی هست که بر باد میره آخرشم با افسردگی مریض میشی 

گور بابای مردم‌

ببین بهت بگم حتی پدرومادرت هولت دادن سمتش با این حجم پشیمانی و نفرت ازش پافشاری کن و تو روی پدرومادرت وایسا بگو نه

بهت بگم رفتی باهاش زیر یه سقف اگر هر سختی کشیدی پدرومادرت کاری نمیتونن بکنن هیچ کمکی نخواهی داشت تنهای تنها باید  تا آخر عمرت ببینی آه و حسرت  و بمیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تنها چیزی ک نمیذاره برم اینه ک خیالم راحته دور زن و دختر نمیره

پس يه اميدي برا موندن داري

و روزه قطعا باعث بوي بد دهان ميشه

بازم باهاش حرف بزن و سعي كن همديگه رو درك كنين

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

پس يه اميدي برا موندن داريو روزه قطعا باعث بوي بد دهان ميشهبازم باهاش حرف بزن و سعي كن همديگه رو درك ...

میگم بهش عصبانی میشه میگم خب ینی تو دوس نداری من ورزش کنم ب خودم برسم میگه چرا ولی هیجوقت بهت نگفتم شاید شرایطشو نداشته باشی 

میگم خو مردک اسب ب خود رسیدن هم شرایط میخواد 

بگو یه دفه من همینم کل و کثیف 

میگم بهش عصبانی میشه میگم خب ینی تو دوس نداری من ورزش کنم ب خودم برسم میگه چرا ولی هیجوقت بهت نگفتم ...

حرفش منطقيه

مگه رفتار و هيكل و لباسشو نديده بودي ؟

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم