2777
2789
عنوان

شوهرم بعد اذان آب خورد 😬

1125 بازدید | 56 پست

اذان شروع شد گفتم دیگه نخور دهنش غذا بود گفت حالا اذان تموم نشده اشکال نداره آبم خورد رفت پایین🤐

دیگه نمیدونم قبوله یا نه

قبلا زیاد روزه نگرفته بلد نیس فک کنم خدا قبول کنه چون نمیدونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اذان صبح رو ده دقیقه زودتر یگن که شما خوردن رو زودتر تموم کنی و دچار شک و ابهام نشی.مسکلی نداره ولی اینوهم بهش نگو 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

لااله الاالله یه چند روزم میخوایین روزه بگیرین از سر و تهش تا حد ممکن بزنینا خب😂😂به نظرم قبول نیست عزیزم از مرجع بپرسید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید

من یکیو میشناسم تا آخر کشیده شدن صدای لااله الا الله آخر اذان درحال خوردنه🤦

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید