2777
2789
عنوان

شوهرم بعد اذان آب خورد 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 56 پست
اطلاعات غلطی ندادم اما باور کن اینقدر که بعضی ها یه چیزایی رو پیچده می کنند نیست شوهر ایشون تازه دار ...

اره عزیزم خدا خیلی مهربونتراز حد تصوره ولی هرجیزی قانونی داره خدام برا دینش قانون گذاشته بعضیا میگن با لاک نیشه نملز خوند خدا مهربونه نمیدونم چی چی

اینا فتواها بدعت در دینه یعنی از خودت یه چیز جدید اضافه کنی ب دین و گناه کبیرس بدعت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا قطعا خیلی مهربونه در این هیچ شکی نیست😘 ولی خب احکام تغییر نمیکنن بعد اذان نباید خورد و باطل میش ...

می دونم ولی خب اینقدرم سخت نکنیم منظورم اینه بعدش چون دفعات اول روزه گرفتن همسرشون هست بخاطر اون گفتم ولی خب بله حق باشماست 

اره عزیزم خدا خیلی مهربونتراز حد تصوره ولی هرجیزی قانونی داره خدام برا دینش قانون گذاشته بعضیا میگن ...

نباید ارتباط با خدا رو ایتقدر پیچیده کرد به نظرم در نگاه اول بعدشم بله احکامی وجود داره ولی گفتن اولین دفعات که همسرشون روزه می گیره خب به مراتب رفته رفته اصلاح می شن 

قبوله بابا‌. ممکنه یه جایی دو‌سه دقیقه دیرتر اذان بگه. انگار شوهرت با همون شنیده🤣

به قول مرحوم حاج آقا مجتهدی تهرانی: سرکی داری کلاه میذاری؟ سر خدا رو

سر خدا که کلاه نمیره

سرخودت کلاه میره