2777
2789
عنوان

شوهرم بعد اذان آب خورد 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبول ه

پسرمن روزی 5بار آب وغذا میخوره باز میگه روزه م نشکسته باشه بلد نیست

هرچی میگم باز یادش میره

تو مدرسه یه ساندویچ گنده خورده اومده میگه امروز کله گنجشکی هستم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

تا قبل شروع اذان مجاز به خوردن هستیم ، اذان که گفتن نباید غذا بخوریم ، البته کهتو ابن دوره زمونه ندونستن جالب نیست، با اینهمه وسایل ارتباط جمعی و راههای ارتباطی برای دونستن احکام و دستورات دینی، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چرا اطلاعات غلط میدی روزش باطله

اطلاعات غلطی ندادم اما باور کن اینقدر که بعضی ها یه چیزایی رو پیچده می کنند نیست شوهر ایشون تازه داره روزه می گیره اشکالی نداره و اینکه خدا مهربون تر از خد تصوره اطلاعات غلطه می گی یعنی خدا مهربون نیست وایساده یه دقیقه بعد اذان خوردی دیگه روزتو قبول نداره

اذان صبح رو ده دقیقه زودتر یگن که شما خوردن رو زودتر تموم کنی و دچار شک و ابهام نشی.مسکلی نداره ولی ...

وا چرا ۱۰دقیقه زودتر میگن مگه شهر هرته😅

پس اذان مغربم زودتر بگن تا زودتر بخوریم😅

اون روزش قبول نیست

من میدونم ولی اون قبول نداره

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
اذان صبح رو ده دقیقه زودتر یگن که شما خوردن رو زودتر تموم کنی و دچار شک و ابهام نشی.مسکلی نداره ولی ...

عجبا.

اذان سروقت گفته میشه و با شنیدن الله اکبر شما حتی مجاز نیستید لقمه داخل دهن رو قورت بدید.اونی شماشنیدید برای نمازه.هدود هفت دقیقه باید از اذان صبح بگذره بعد نماز بخونیم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بیشتر ببینید
اطلاعات غلطی ندادم اما باور کن اینقدر که بعضی ها یه چیزایی رو پیچده می کنند نیست شوهر ایشون تازه دار ...

خدا قطعا خیلی مهربونه در این هیچ شکی نیست😘

ولی خب احکام تغییر نمیکنن بعد اذان نباید خورد و باطل میشه 

بخوایم به دید خودمون ببینیم رفته رفته واجبات عوض میشن ❤️

نیه باخیسان؟😒