2777
2789
عنوان

سندروم دوئن چشم

103 بازدید | 9 پست

سلام کسی هست بچش سندروم دوئن چشم داشته باشه؟

دختر من الان یک سال و نیمش هست

گردنشو کج میگیره

دکتر فروردین شیراز گفت ۴ سالگی عمل داره 

کسی هست که عمل کرده باشه؟ خوب شده بچش؟ بهتر شده؟ هزینه عملش چقدر هست؟ بهترین دکتر تو این زمینه کی هست؟ همش میترسم دیر شه و سن طلایی بگذره

نمیدونم خوب میشه بهتر میشه با عمل یا نه

توروخدا اگه کسی بچش سندروم دوئن چشم داره هر چی میدونه دربارش و این که الان بچش چند سال هست و چطوری شده؟ بعدا تو مدرسه دوستاش

یکم به من آگاهی بدین

ممنون

سلام عزیزم.بله دختر من هست.به منم گفت احتمالا چهار سالگی عمل بخواد.متاسفانه کامل خوب نمیشن.بیماری به این صورت که یکی از رگ های عصبی که داخلی هم هست در زمان بارداری تشکیل نشده.و هیچ کاریش نمیشه کرد.گفت استرس مادر یکی از عواملشه🥲

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من سرش کج‌نمیکیره فقط زمانی که سمت چپ نگاه می‌کنه یکی از چشماش سمت چپ گوشه چشم می‌ره اون یکی همون وسط میمونه و در واقع حالت انحراف حس میشه.یه چشماشم کوچیکتر اون چشمش

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم.بله دختر من هست.به منم گفت احتمالا چهار سالگی عمل بخواد.متاسفانه کامل خوب نمیشن.بیماری به ...

تنبلی نمیگیره؟ چون سرشو کج نمیگیره

اگه کسی هست که این مشکل رو‌داره خودش یا بچش حتما به من درخواست دوستی بده ممنون

تنبلی نمیگیره؟ چون سرشو کج نمیگیرهاگه کسی هست که این مشکل رو‌داره خودش یا بچش حتما به من درخواست دوس ...

چشمش حالت لوچ میشه دیگه درسته.نه عزیزم این نوع انحراف احتمال تنبلیش کمه چون فرق داره.ولی بازم باید مثل بچه های دیگه هر چند وقت یه بار چک بشن

چند سالش هست دخترت؟ پیش کی بردی تحت نظر کی هست؟

۱۹ماهشه دکتر سجادی اصفهان