2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کردم کاری نکنم که دلشون بشکنه،واسه طهور دعا کنم بچه هامو امام زمانی بار بیارم ،نمیدونم چقدر موفق بودم،اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

سلام عزیزم.

دوستان میتونین روزانه هر کدومو یا همه رو انجام بدین ب نیت امام زمان عج. امام زمان عج دعاگوتون ان شاالله. 

سوره یس و سوره توحید و صلوات هدیه کنیم ب خودشون و پدر ومادر بزگوارشون. 

چند نفر و بهشون وصل کنیم. روزانه درد دل داشته باشیم باهاشون. کارای خیرمونو هدیه کنیم ب امام زمان عج برای سلامتی وظهورشون. ترک گناه کنیم. نماز اول وقت. صدقه ک میدیدم بگیم نذر سلامتی وظهور امام زمان عج هست .از مردم بخواییم برای حضرت دعا کنین. روزانه ۲  رکعت نماز هدیه کنیم بهشون.

تامیتونیم بنا ب فرمایش خودشون ذکر 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی ع 

بگیم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون💙 حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید